Смолян. Кметът Николай Мелемов направи оглед на многофункционална спортна площадка

...
Смолян. Кметът Николай Мелемов направи оглед на многофункционална спортна площадка
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов направи оглед на многофункционална спортна площадка в с.Търън, очаква се да бъде открита на 15 септември

Смолян. Кметът Николай Мелемов направи оглед на многофункционална спортна площадка в с.Търън, която младежите чакат с неспокойствие да бъде приключена, оповестиха от пресцентъра на Община Смолян. Обектът се финансира от Община Смолян, а дълго чаканата спортна облага ще бъде открита на 15 септември. Към момента мястото, на което се построява площадката, е налято с бетон, а при започване на месец септември ще бъде покрито с изкуствена трева. Спортната площадката е ситуирана на 1 декар повърхност и ще бъде разчертана за волейбол, баскетбол, тенис на корт, футбол, хокей на трева. " Благодаря на кмета на селото Явор Говедаров и локалните поданици за положения непринуден труд. Площадката ще даде опция на доста младежи да спортуват интензивно и да прекарват пълноценно свободното си време. Спортът възпитава и развива здравословния метод на живот на децата и подрастващите, изключително измежду прелестната природа на Родопите ", уточни Мелемов. На огледа участва и зам.-кметът Марин Захариев.
В момента в селото се построява и зона за отдих, а неотдавна бе приключена и нова детска площадка. И двете са по план на ПУДООС от кметството и локалното учебно заведение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР