Смолян. Кметът Никола Мелемов изказва благодарност на всички участници и

...
Смолян. Кметът Никола Мелемов изказва благодарност на всички участници и
Коментари Харесай

Смолян: Кметът Николай Мелемов благодари на всички участници и институции за организацията и провеждането на Роженския събор

Смолян. Кметът Никола Мелемов изрича признателност на всички участници и институции, които способстваха за големия интерес и отличната организация на Събора на националното творчество и отглеждането на животни „ Рожен ” – 2019. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян .
Той показва най-искрена респект и благодарност към всички участници във фолклорния фестивал, които пазят духа и поддържат живи традициите.
„ Вие сте тези, които превърнахте Роженския събор в събитие на българските идеали и полезности. Предадохте огнения си характер на публиката, която ви благодари с нестихващи овации и страсти. Желая ви доста идни изяви, в които дружно с публиката да съпреживявате магията на българския фолклора “, съобщи кметът.
Той изрази почитание и към всички, пристигнали от близо и надалеч, с цел да се почувстваме по-сплотени и мощни в името на България.
„ Благодарен съм на всички държавни институции за оказаното подпомагане и помощ за провеждането на най-мащабното фолклорно събитие в страната. Изразявам своята благодарност и почитание за всеотдайната поддръжка и висок професионализъм на всички чиновници, съдействали за естественото и умерено осъществяване на събитието. Уверен съм, че взаимната ни ползотворна работа и взаимоотношение ще продължат и отсега нататък “, написа в благодарствено си писмо Мелемов.
Той отличава високия професионализъм, безупречната организация и положителната връзка сред ведомствата – Областна администрация, Полиция, Пожарна, Областно пътно ръководство, РЗИ, МБАЛ, Център за незабавна здравна помощ, 101-ви алпийски полк, Областна дирекция по сигурност по храните, „ ВиК “, ЮЦДП, ДГС – Смолян и други
Мелемов благодари и на публицистите, фотографите и аудиовизуалните екипи, които разпространяваха най-мащабното фолклорно събитие на годината, каквото беше Роженският събор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР