Смолян. Календарът на Община Смолян за 2020 г. е готов

...
Смолян. Календарът на Община Смолян за 2020 г. е готов
Коментари Харесай

Календарът на Община Смолян за 2020 г. е готов, със събраните средства от него ще бъде подпомогнато лечението на две бебета от Смилян

Смолян. Календарът на Община Смолян за 2020 година е подготвен и стана прелестен с фотосите на всички, които участваха в самодейността ни за втора поредна година. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Той още веднъж ще бъде продаван за щедрост, като парите ще се поставят в особено предопределени за това кутии. Неговата цена е 5 лева и събраните средства ще бъдат дарени на две дечица от смолянското село Смилян, които се нуждаят от нашата помощ. Това са Денислав Сираков, който е на осем месеца и страда от хидроцефалия. Другото детенце е Радина Колаклиева на 10 месеца с сложена диагноза микроцефалия. За лекуването двете деца в Турция са нужни средства, които са непостижими за фамилиите им.

Календарът може да бъде закупен от следните места и търговски обекти:
- Деловодството на Община Смолян;
- Местни налози и такси;
- при секретарката на кмета на Община Смолян;
- Магазини „ Мария “, Стария център;
- Магазин „ Rtel “, Стар център, бул. „ България “ 66;
- Старата книжарница, кв. „ Райково “;
- Застрахователен брокер „ Балкан ", ул. „ Дичо Петров “ 15.

Ако има и други търговски обекти, които желаят да продават календара на Община Смолян за щедрост, могат да пишат на Общината.
Календарът може да бъде изпратен и със спедиторска компания, като искащите могат да пишат на персонално известие на страницата във фейсбук „ Календар на община Смолян-2020 година ” и посочат адрес за доставка. Транспортните разноски ще са за тяхна сметка.

Снимките, които са на календара и тези събрали най-вече лайкове, към този момент са изложени в постройката на Общината и всеки, които желае може да ги прегледа.
Община Смолян благодари още веднъж на всички, които изпратиха фотосите и дружно с жителите беше основан календара за 2020 година

„ Чрез прелестните фотоси ще бъдат разпространявани хубостите, местностите и естествените забележителности на Смолян и региона.
Наближават светли празници Рождество Христово и Нова година, дано отворим сърцата си и да помогнем на Денислав и Радина да се излекуват и да върнем усмивките и вярата на техните родители “, посочваъ от Общината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР