Смолян. И това издание на зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race

...
Смолян. И това издание на зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race
Коментари Харесай

Смолян: Автомобилното шоу Smolyan Race `2019 има благотворителна кауза - „Да върнем надеждата на Алкан да проходи отново”

Смолян. И това издание на зрелищното автомобилно шоу Smolyan Race `2019 ще мине под знака на благотворителността. Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Организаторите на събитието стартират акция, с цел да може 24-годишният Алкан Челеби да проходи още веднъж. На 7 май 2015 година животът му се прекатурва след тежка автомобилна злополука. Последиците от случая са обездвижване на краката. Доктори в Турция дават късмет на Алкан да проходи още веднъж, само че за поредицата от интервенции, които би трябвало да претърпи са нужни 50 000лв. Тази сума е непостижима за фамилията му.
По този мотив уредниците на Smolyan Race `2019 вземат решение със средствата от таксите за надпреварата, както и тези от кутията за дарения да подкрепят лекуването на Алкан, с цел да проходи още веднъж. Кутията ще бъде сложена в Младежкия дом и дарения ще се събират по време на самото съревнование.
За тези, които няма да имат опция да посетят, събитието или желаят непосредствено да оказват помощ, могат да създадат това посредством банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева).
За спомагателна информация: GSM: 0878761846 и 0876080992. На тези телефони дават отговор майка му и сестра му.
" Включете се в нашата благотворителна идея, с цел да върнем вярата на Алкан да проходи още веднъж ", приканват от Smolyan Race `2019.
Припомняме, че надпреварата ще се организира на 5 и 6 октомври т.г. в Смолян. Организатори са " Авто мото клуб Смолян ". Автомобилното шоу се осъществя с поддръжката на Община Смолян и ДА „ Безопасност на придвижването по пътищата ”.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР