Смолян. Група възрастни хора от Дома във Фатово поздравиха кмета

...
Смолян. Група възрастни хора от Дома във Фатово поздравиха кмета
Коментари Харесай

Смолян: Възрастни хора от Дома във Фатово поздравиха кмета Николай Мелемов с настъпването на Новата година и му благодариха за грижите към тях

Смолян. Група възрастни хора от Дома във Фатово поздравиха кмета Николай Мелемов с настъпването на Новата 2019 година Това оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . 83-годишната Ганет Чернева му благодари за грижите към тях и за чудесната атмосфера в Дома, където не са лишени от нищо. „ Благодарим Ви, господин Мелемов. Много ни е хубава постройката и изискванията са прелестни, а личният състав също доста се грижи за нас. Желаем Ви от името на всички 83 домуващи щастлива и здрава Нова година и доста триумфи ”, съобщи Ганет. Тя сложи и молбата на хората от Дома да се обособи зала в него, където да се събират всички дружно и да честват разнообразни мотиви, както и да се ремонтира, където е належащо пътя към Дома. Ганет му подари и сурвачка с която да сурвака първите мъже в страната, с цел да оказват помощ още повече на Смолян.
Мелемов благодари на възрастните хора и сподели, че ще направи, което е належащо, с цел да се усещат добре и да не бъдат лишени от нищо. Той им пожела радостно посрещане на Новата година и да бъдат живи и здрави.
Възрастните хора благодариха и на зам.-кмета Венера Аръчкова, която също доста им оказва помощ. Те и пожелаха щастлива Нова година.
С възрастните хора беше и шефът на Дома Живко Билянов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР