Смолян. Гласувах за благоденствието на града и развитието на общината

...
Смолян. Гласувах за благоденствието на града и развитието на общината
Коментари Харесай

Местни избори, 2019: Николай Мелемов, кандидат за кмет на Смолян: Гласувах за благоденствието на града и развитието на общината с още по-ускорени темпове

Смолян. Гласувах за благоденствието на града и развиването на общината с още по-ускорени темпове. Това съобщи откакто упражни правото си на глас в секция 16 – Младежки дом, Николай Мелемов – претендент за кмет на Смолян, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Смолян . Мелемов добави, че е дал своя вот и за това, смолянчани да имат персонално благополучие, да живеят в прелестен град и най-важното – децата да порастват в добра конюнктура, да порастват здрави и щастливи и да спортуват доста. Мелемов уточни, че преди да гласоподава е запалил свещичка в църквата за здраве и триумф.
За първите три часа от началото на изборния ден, в изборната секция Младежки дом в Смолян, правото си на глас са упражнили към 100 смолянчани от записаните там към 600. Според членовете на секционната изборна комисия, изборният ден протича умерено, без проблеми и без скупчвания на доста чакащи да гласоподават.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР