Смолян. Дълбоките деколтета, високите талии и акцент върху голото рамо

...
Смолян. Дълбоките деколтета, високите талии и акцент върху голото рамо
Коментари Харесай

Ради Лазарова, дизайнер: Дълбоките деколтета, високите талии и акцент върху голото рамо са актуални сред тоалетите на абитуриентките тази година

Смолян. Дълбоките деколтета, високите талии и акцент върху голото рамо са настоящи измежду тоалетите на абитуриентките тази година. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Смолян Ради Лазарова, дизайнер от Смолян и притежател на „ Златна игла “ за 2019 година По думите й, абитуриентките като едни млади и преди малко настъпващи в живота девойки, не постоянно са с ясна визия какво им отива и по какъв начин ще стои и постоянно желаят по фотоси дизайнерите да изработят техните модели. „ Направата на тоалет по този метод обаче е доста рискована. Една млада дама би трябвало да се види както в модела, по този начин и в цвета на роклята, с цел да се усети и реши какво й отива и да е сигурна в крайния резултат “, разясни Лазарова.
Тя изясни, че част от трендовете за този сезон, които са се видели и преди няколко дни на фестивала в Кан, са дълбокото деколте, акцент върху талията, висока талия, разнородни силуети на поли, рокли вид нимфа, вид принцеси, доста плисета, плохи, солейят е доста настоящ – преливането на цветовете. „ Самите комбинации са доста разнородни. Както алено и черно – класическите цветове за публични тоалети, по този начин и всичките нюанси на лилавото и розовото – от пепел от рози до цикламено, което е доста съвременно. Жълтото също е доста съвременно в този момент и ще бъде по този начин и през лятото. Цветът на годината е ливинг корал – доста хубав колорит сред оранжево и розово, който отива повече на по-мургави дами “, уточни Лазарова. Предпочитаните материи измежду абитуриентките също са разнородни – копринен шифон, първокласни съветски и италиански сатени, копринени тюлове във всевъзможни вариации. Дизайнерът акцентира, че е значимо наслагването на транспарантните материи в полите и то също е доста настоящо и с разнообразни дължини – начело дълго, откъм гърба късо или нещо асиметрично. Многото точки също са настоящи, те постоянно са страховит акцент и сигурно са доста закачливи и женствени. Ради Лазарова означи, че акцент се слага върху голото рамо. „ Както паднали плещи, по този начин и нежни деколтета и слагане на декорацията върху гальовен и транспарантен текстил, което припомня на рисунка върху тялото, като че ли е татуирано и това също е доста красиво “, сподели още Ради Лазарова.
Специалистът осведоми също, че цената на абитуриентска рокля, отговаряща на всички фешън трендове, е сред 1200 и 1500 лева Тя разясни, че в наши дни всеки си прави сметка и се разгръща съгласно опциите си. „ Има рокли по 500 – 600 лева, а има и дизайнерски тоалети, които са по 3000 лева Но междинната стойност на роклята за абитуриентския бал, направена по всички фешън трендове е сред 1200 и 1500 лева “, разясни Лазарова. Тя уточни, че девойките могат да си купят и по-евтина рокля, като е задоволително да се харесват в нея да съумеят да се възприемат. За допълнение цялостната визия на абитуриентката са нужни чанта и обувки. „ Едни хубави обувки от естествени материи са към 200 лева Велурът е доста настоящ и телесните разновидности, които си отиват с всичко и оптически издължават краката. При чантите е същото – има чанти и по 300 лева и по 3000 лева, като избора зависи от бюджета на фамилията “, добави Лазарова.
По отношение на мъжката мода за баловете, тя посочи, че спорта като наклонност навлиза при формалното облекло. „ Господата са привилегировани да могат да носят разнообразни цветови вариации и кройки, взаимствани от спортния жанр и да комбинират спортно елегантни кецове със публични сака и панталони. Аксесоарите при тях са най-разнообразни като колани и часовници като акцент. Цветови вариации при мъжете са синьото, бордото също, тъй като е доста благородно и несъмнено, черно и графитено сиво “, сподели още Ради Лазарова.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР