Смолян. Дъжд вали в Смолян и областта, пътищата са мокри

...
Смолян. Дъжд вали в Смолян и областта, пътищата са мокри
Коментари Харесай

Смолян: Мокри са пътищата в областта, движението в участъка Смилян – Рудозем се осъществява в едната лента заради разчистване на срутище

Смолян. Дъжд вали в Смолян и региона, пътищата са мокри и проходими при зимни условия, заяви за Радио „ Фокус “ – Смолян дежурният в Областно пътно ръководство – Смолян. Заради почистване на срутище придвижването по пътя Смилян – Рудозем към момента се реализира в едната пътна лента. Заради огромното срутище остава затворен пътят Смолян – Средногорци, при разклона за село Тикале. Алтернативният маршрут за придвижване на тежкотоварните коли е пътят Рудозем – Смилян, а за леките Смолян – Фатово – Рудозем. Заради преовлажняване на почвите е нараснала заплахата от падащи камъни и срутване на земни маси по всички пътища в област Смолян, по тази причина от ОПУ молят да се кара с нараснало внимание и съобразена скорост.
По направлението Лъки – хижа „ Момчил левент “ и по пътя Момчиловци – Славейно е лимитирано придвижването за товарни коли над 12 тона. По пътя Широка лъка – Девин би трябвало да се кара с нараснало внимание поради проваляне на пътен прием. По направлението Бял извор – Изгрев – Неделино водачите би трябвало да се движат деликатно поради подкопаване на пътното платно. Движението по пътя с. Арда – с. Горна Арда остава лимитирано за МПС с тегло над 10 т, заради проваляне и притеснение на една от пътните ленти.
В Смолян вали дъжд, пътните настилки по улиците в града са мокри. Автомобилният трафик в края на работния ден е по-интензивен по централния бул. „ България “, прилежащите към него улици и кръстовища и входно-изходните артерии на града.
Нели ГЕРГЬОВСКА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР