Смок в жилище във великотърновския кв. Бузлуджа“ изплаши до смърт

...
Смок в жилище във великотърновския кв. Бузлуджа“ изплаши до смърт
Коментари Харесай

Тази майка от Велико Търново изпадна в див ужас, когато до пищящата на балкона си дъщеричка видя...

Смок в жилище във великотърновския кв. „ Бузлуджа “ изплаши до гибел майка и дребното й дете. В петък на обяд дамата миела чинии в кухнята, а към нея щъкало 4-годишното й дете. Внезапно момченцето излязло на терасата и след секунди оттова се чул писъкът му. Разтреперана родителката изхвръкнала на балкона и с смут видяла една огромна змия, проснала се по цялата си дължина против момчето. Без да осъзнава какво прави, дамата стремително сграбчила детето под мишниците и го дръпнала към себе си, а по-късно влезнала бързо в стаята и затворила вратата, написа " Монитор ".

След като се съвзела от ужаса, тя извикала на помощ съседа си, който въоръжен с дебела цепеница отворил вратата на балкона. От змията обаче нямало и диря. Според описанието на майката най-вероятно змията е била безопасен смок, който се добрал до терасата на третия етаж по клоните на растящото до блока дърво.

Жители на квартал „ Бузлуджа “ напомнят, че преди няколко години друга змия - отровна пепелянка, беше открита от семейство в жилището им и убита. Търновски пожарникари споделят, че с началото на летния сезон и покачването на температурите много постоянно им се случва да се отзовават на сигнали за змии в жилища или градини. Последният случай е единствено отпреди ден, когато на незабавния телефон бил получен сигнал за смок в жилище в село Шемшево. След идването си огнеборците съумели да заловен влечугото и да го пусна отвън обитаемото място.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР