„Смисълът на тази песен кореспондира с времето, в което живеем.

...
„Смисълът на тази песен кореспондира с времето, в което живеем.
Коментари Харесай

Фики с рок победа в Капките - slava.bg

„ Смисълът на тази ария кореспондира с времето, в което живеем. Нека бъдем по-добри хора и да не се предаваме “, беше обръщението на Фики , който завоюва успеха и овациите като Д жеймс Хетфийлд от рок колосите Metallica.

Летящ старт на шоуто през миналата вечер сложи Тото с облика на Александър Сано от паметните Братя Мангасарян. „ Мисля, че беше талантлив! Това в действителност е парче на Тото, което ние изпълняваме през последните 15 години “, пошегува се самият Сано, който се включи онлайн, облечен в неподражаемия жанр на групата.

DARA раздруса сцената като рок легендата Аксел Роуз.

JJ обу високите токчета за облика на тийн идола Ариана Гранде.

Пред същинско предизвикателство се изправи Маги Джанаварова с облика на Монсерат Кабайе. „ Днес тази залата трябваше да е цялостна и да чуе това неповторимо осъществяване! “, съобщи разчувствуван Фънки след въздействащото оперно осъществяване.

В ролята на поразяващата уста от Калифорния – Scatman, влезе артистът Димитър Маринов, показвайки че паметната ария може да прозвучи достоверно онлайн. „ Това, което направи през днешния ден тук, е множеството всичко, което бих очаквал! “, съобщи продуцентът на шоуто Маги Халваджиян.

„ Обичам рок музиката – чувам Metallica и Motorhead, само че признавам, че преобразяването в този мъжки облик не е лесна задача “, показа Луна, която получи поздравления за облика на вокала на шведската тайфа Europe - Джоуи Темпест.

Galia получи помощ в подготовката за облика от своята сътрудник DARA, а Анди – поздравления от TITA, която се включи онлайн.

Десетки български фамилии се включиха в залата, с помощта на екрани, споделяйки страстта на участници, водещи и жури. Тази седмица феновете на шоу №1 за преобразявания в България още веднъж могат да се записват за „ виртуалната аудитория “ на предаването, изпращайки видео, записано със своето семейство, което пресъздава страстите им от обичаното шоу. С него те би трябвало да убедят екипа на шоуто, че точно те заслужават това неповторимо прекарване. Видеата се записват на особено основана платформа . Всяка седмица фамилиите с най-атрактивни видеа ще бъдат част от „ Като две капки вода “, включвайки се в действително време от домовете си в ефира на NOVA.

Следващата седмица Луна ще бъде Sabrina, а Анди ще влезе в дуото на LMFAO. JJ получи двоен облик с Марая Кери и Luther. Galia ще извърши едно от частите на всички времена като Фреди Меркюри, а Димитър Маринов ще изпее парче на Ленард Коен. ТОТО ще скочи в ролята на едно от момчетата на Backstreet Boys, а Dara ще бъде именитата Лили Иванова. Маги Джанаварова ще бъде Тина Търнър, а Фики ще опитва с ритъма на Drake.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР