Смисълът на предизборната кампания е да предлага политики за по-добър

...
Смисълът на предизборната кампания е да предлага политики за по-добър
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Смисълът на кампанията е да предлага политики за по-добър живот на хората

Смисълът на предизборната акция е да предлага политики за по-добър живот на хората. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата на социалистите за общински съветници Калоян Паргов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия. Той добави, че столицата задава тона за цялата страна, по тази причина е обикновено конфликтът сред политическите съперници да е най-силен тъкмо тук. Лидерът на Българска социалистическа партия - София съобщи, че с Вътрешна македонска революционна организация, с чийто представител Ангел Джамбазки влезе в изострен спор в студиото, социалистите имат консенсусни тематики като превоза в столицата и подобряването на средата за живот в крайните квартали.
В " Панорама " Калоян Паргов уточни и проблемите, с които ръководещите в Столична община не се оправят до момента. " На първо място това е вътрешнокварталната инфраструктура. Има региони на София, в които асфалтът е от времето на социализма, сподели той. - Вторият проблем е градският превоз, който би трябвало да бъде по-удобен, бърз и удобен за жителите, с цел да го употребяват предпочитано. Много е значимо да улесним достъпа на повече хора до метрото. Това може да стане с довеждащ превоз в кварталите. Така ще облекчим трафика в София. В момента метрото го понижава с 10-15%. Трябва да увеличим този % до 30-40. Третият проблем е дефицитът тук-там в детските градини. Управляващите в Столична община записват стабилно несправяне с него в продължение към този момент на 10 години. Четвъртият проблем е мръсният въздух в София. След 600 млн. лева вложения за справяне с него в интервала 2011-2017 година се оказа, че в града ни въздухът е 5 пъти по-мръсен ".
Калоян Паргов за следващ път удостовери поддръжката на Българска социалистическа партия за гражданския претендент за кмет Мая Манолова. Лидерът на столичните социалисти добави, че софиянци желаят смяна и я виждат в лицето точно на досегашния омбудсман на Република България. " За следващ път ще кажа, че Мая Манолова беше подкрепена на най-високия конгрес на градската организация на Българска социалистическа партия в София, по-късно получи единомислеща поддръжка и от Националния съвет, напомни Калоян Паргов. - Освен това ние, дружно с АБВ, Движение 21 и социалдемократите, подписахме с Мая Манолова съглашение за поддръжка, което се основава на общите ни политики за развиването на града и тя ще следва като кмет. Вярвам, че Мая Манолова, дружно с едно ново болшинство в Столичния общински съвет, ще донесе тази дълго чакана друга вероятност за развиването на София ".
Според Калоян Паргов акцията е доста динамична и интензивна. " Хората се интересуват от вероятността, която ние, политиците, можем да им предложим, разяснява той. - Нашите хрумвания, които обсъждаме с представители на разнообразни целеви групи от обществото, срещат утвърждение. Всички приказват за смяна, чакат смяна. Истината е, че борбата в София е символна, а смяната е развой, който ще стартира точно от столицата ".  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР