Смея да твърдя, че имам най-добрия мъж на света и

...
Смея да твърдя, че имам най-добрия мъж на света и
Коментари Харесай

Проговори съпругата на Боби Дебелия, убил зверски сестра си

Смея да настоявам, че имам най-хубавия мъж на света и най-хубавия татко. Той обожаваше сестра си и цялото ни семейство, правеше всичко за нас. Това сподели през сълзи Йоана - брачната половинка на 55-годишния Борислав, упрекнат в бруталното ликвидиране на личната си сестра - Десислава, написа "Флагман ".

Припомняме, че кървавата драма се разигра в Созопол. Боби Дебелия или Хлебаря, както е прочут в морския град, преби до гибел 49-годишната си сестра.

Жена му Йоана, която е 28 години по-млада от него, твърди, че не е виждала брачният партньор й да бие сестра си.

„ В деня на нещастието тя беше доста пияна. Дойде в магазина и Борислав й сподели да се качи горе в къщата и че е неприемливо в 09:00 часа сутринта да е използвала толкоз доста алкохол. Оттам нататък не знам какво се случило “, сподели още Йоана.

Убитата Десислава постоянно била пияна, само че все пак била доста добра и усмихната жена, настояват съседи на фамилията. Това е къщата на ужасите, където стана бруталното ликвидиране. Борислав и жена му въртят хранителен магазин на същия адрес Борислав и жена му живеят от 5 години в къща на ул. „ Мусала “ № 35 в Созопол и въртят дребен фамилен бизнес – хранителен магазин на същия адрес.

Борислав е от София, само че от към 20 години живее в морския град. Преди години имал хлебопекарна, оттова идва и прякорът му Боби Хлебаря.

Двамата имат и 3-годишна дъщеричка, която към момента не осъзнавала какво се е случило, само че непрекъснато плачела за татко си.

„ Трагедията ни е голяма. Сама би трябвало да се оправям с всичко - с бизнеса и с развъждането на детето. Най-тежко обаче е за майката на Борислав и Десислава, която погреба щерка си, а за гибелта й е упрекнат синът й “, изплака още Йоана. Въпреки изказванията й, че Борислав обожавал сестра си, близки на фамилията описаха, че е имало постоянно кавги сред двамата. Десислава била пенсионирана по болест. Страдала от цироза в резултат на постоянна приложимост на алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР