Смея да добавя, че забраната за пътуване до САЩ на

...
Смея да добавя, че забраната за пътуване до САЩ на
Коментари Харесай

Бившият посланик Джейм Пардю: И аз отказвах визи за САЩ

Смея да прибавя, че възбраната за пътешестване до Съединени американски щати на лица, свързани с проведената престъпност и корупцията, не е ново за България . Докато бях там, отказахме достъп на десетки души. Това сподели за предаването " 120 минути " по бТВ Джеймс Пардю, дипломат в България сред 2002 година и 2005 година.
 Шефката на спецсъда няма сигнали за Андон Миталов
Шефката на спецсъда няма сигнали за Андон Миталов

Това е доста сериозен удар за нас

" Различното през днешния ден е, че държавният секретар уточни име. Ние в никакъв случай не сме... Винаги сме били доста деликатни по отношение на персоналната информация на индивида, на който сме отказвали виза, както и за повода. Но да се отхвърля виза в България или друга страна, поради корупция или съгласуваност с проведена престъпност, не е извънредно ", сподели още той.

" Според мен доста обнадеждаващи неща се случват сега в битката с корупцията. Предпазливо оптимистичен съм за силата в битката с корупцията. Новият основен прокурор е наредил задържането, повдигнал е обвинявания на Васил Божков, който отдавна е прочут, подхваща и други дейности.
 Висш съдебен съвет желае информация от Съединени американски щати за Андон Миталов
Висш съдебен съвет желае информация от Съединени американски щати за Андон Миталов

Магдалинчев не вижда причина арбитър Милатов да не извършва функционалностите си на магистрат

Президентът Радев е изразявал позицията си за битката с корупцията. Посланик Мустафа в посолството на Съединени американски щати ясно приема битката с корупцията като значим личен план, има назначен нов консултант по юридическите въпроси, госпожа Ким, с опит в битката с корупцията, и несъмнено, наскоро и доста изненадващо, държавният секретар Майк Помпео разгласи името на едно лице, арбитър. Не го познавам персонално ", сподели още Пардю.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР