Смея да добавя, че забраната за пътуване до САЩ на

...
Смея да добавя, че забраната за пътуване до САЩ на
Коментари Харесай

Бившият посланик Джеймс Пардю: Забраната за пътуване до САЩ не е нещо ново

Смея да прибавя, че възбраната за пътешестване до Съединени американски щати на лица, свързани с проведената престъпност и корупцията, не е ново за България. Докато бях там, отказахме достъп на десетки души. Това сподели за bTV Джеймс Пардю, дипломат в България сред 2002 и 2005 година. Една от най-запомнящите се изречения на американския посланик е, че у нас " се ловят единствено дребните риби ".

" Различното през днешния ден е, че държавният секретар уточни име. Ние в никакъв случай не сме… Винаги сме били доста деликатни по отношение на персоналната информация на индивида, на който сме отказвали виза, както и за повода. Но да се отхвърля виза в България или друга страна, поради корупция или съгласуваност с проведена престъпност, не е извънредно ", сподели още той. 

" Според мен доста обнадеждаващи неща се случват сега в битката с корупцията. Предпазливо оптимистичен съм за силата в битката с корупцията. Новият основен прокурор е наредил задържането, повдигнал е обвинявания на Васил Божков, който отдавна е прочут, подхваща и други дейности. Президентът Радев е изразявал позицията си за битката с корупцията. Посланик Мустафа в посолството на Съединени американски щати ясно приема битката с корупцията като значим личен план, има назначен нов консултант по юридическите въпроси, госпожа Ким, с опит в битката с корупцията, и несъмнено, наскоро и доста изненадващо, държавният секретар Майк Помпео разгласи името на едно лице, арбитър. Не го познавам персонално ", сподели още Пардю. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР