Сметки, пълни с долари, снимки с поп-звезди и дълги ваканции

...
Сметки, пълни с долари, снимки с поп-звезди и дълги ваканции
Коментари Харесай

Богаташките дечица на разорена Венецуела

Сметки, цялостни с долари, фотоси с поп-звезди и дълги ваканции в най-пищните хотели на света - богатите деца на социалистическия хайлайф на Венецуела се вършат, че не знаят нищо за нещастието, което родителите им са предизвикали на страната си, или не желаят да знаят.

Смята се, че най-голямата щерка на водача на социалистическата гражданска война Уго Чавес - Мария Габриела, е най-богатата жена във Венецуела с персонално положение от над 4 милиарда $, прикрито в банкови сметки в Европа.

38-годишната венецуелка печели голямото си благосъстояние, до момента в който работи като първа дама на своя татко - някогашният социалистически президент - подполковник Уго Чавес, откакто той се развежда с втората си брачна половинка.

Чавес разгласи Мария Габриела за своя воин, когато тя прикани кубинския водач Фидел Кастро за помощ след несполучливия опит за прелом през 2002 година, който целеше да отърве Венецуела от социалистическия му режим.

Въпреки това Габриела и други деца на социалистическия хайлайф на Венецуела наподобява са не запомнили безкомпромисния лозунг на Чавес: " Да бъдеш богат е неприятно ".

И до момента в който тя се крие зад дипломатическия си имунитет и ролята си на " различен дипломат на Венецуела в Организация на обединените нации ", по-малката ѝ сестра избяга от страната засрамена, откакто провокира бурно неодобрение, демонстрирайки богаташкия си метод на живот.

През 2016 година Розинес избяга от страната със аероплан за Париж в границите на часове. Поводът бе оповестена от нея фотография в обществените мрежи, на която театралничи с ветрило от доларови банкноти

Междувременно наследникът на татко ѝ и неговото обграждане също си навлече яда на интернационалната общественост.

Президентът Николас Мадуро беше подложен на критика за разточителния си метод на живот, откакто клипче, което бе запечатало по какъв начин социалистическия водач купонясва на обилен прием, проведен от звездния шеф-готвач Солт Ба в Истанбул през септември предходната година, стана вайръл. В същото време в родината си множеството венецуелци не могат да си разрешат прясно месо.

Няколко месеца по-рано двамата му доведени синове Освал и Валтер, които са деца на брачната половинка на Мадуро Силия от първия ѝ брак, съумяха да изхарчат към 45 000 $ за ексцентричен 18-дневен престой в хотел Ritz в Париж, където стаите костват 591 $ на вечер, а единствено закуската е 40 $.

Сметката им в хотела бе еквивалентна на месечните заплати на 2000 венецуелци. Основната потребителска кошница коства 16 пъти минималната заплата. Шест от всеки 10 венецуелци имат родственик, който не може да изхранва фамилията си, а едно от 12 фамилии е насила да рови в кошчетата за отпадък.

Тези богати деца са забелязвани и в най-хубавите заведения за хранене, дизайнерски бутици и бижутерийни магазини в Мадрид. Това е част от лъскавия метод на живот, към който са привикнали, до момента в който татко им сложи цялостен един народ на колене.

Заедно с третия си брат Йосер те бяха упрекнати в присъединяване в многомилионна скица за пране на пари от американския сенатор Марко Рубио през септември предходната година.

За благополучие на президента Мадуро неговият наследник Николасито поддържа доста по-нисък профил. Единственото му по-забележително показване е, когато по време на парламентарната си тирада през 2017 година заплаши Доналд Тръмп, че ще обстрелва Ню Йорк и ще поеме властта в Белия дом, в случай че американската войска нахлуе във Венецуела.

Вторият човек в командването на Мадуро - Диосдадо Кабело, притегли вниманието на американската организация за битка с опиатите, само че доказателства за по-нататъшни дейности по този начин и не бяха открити.

Дъщеря му Даниела обаче непрекъснато притегля вниманието със зашеметяващия си външен тип и метода си на живот.

Въпреки всички тези доказателства за гуляй по време на чума, представителите на ръководещата прослойка удариха дъното с деянията на двама племенници на първата дама на Венецуела Силиа Флорес. Ефрен Антонио Кампо Флорес и Франки Франсиско Флорес бяха задържани през 2017 година и получиха 18-годишни присъди, откакто бяха хванати, до момента в който се опитваха да пренесат кокаин за 20 милиона $ в Съединени американски щати през Хаити.

Какво ще се случи с тези богати деца и живеещите с възприятие за безотговорност доближени до властта единствено времето ще покаже.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР