Сметката пак ще я плаща Европа. Нашите партньори ни бият

...
Сметката пак ще я плаща Европа. Нашите партньори ни бият
Коментари Харесай

Румен Петков: България е фронтова държава за миграцията, спешно трябват мерки

Сметката отново ще я заплаща Европа. Нашите сътрудници ни бият такива плесници, които са мъчно търпими. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков пред Българска национална телевизия.

Според него, в случай че Европа не предприеме общи дейности, първо ще пострада България. По думите му, обществените системи на Турция не устоят и Анкара ще препрати бежанския поток към Стария континент.
 Европейска комисия отпуска близо 37 млн. евро на Литва за справяне с миграционната рецесия Европейска комисия отпуска близо 37 млн. евро на Литва за справяне с миграционната рецесия
Европейската комисия реши да отпусне съвсем 37 милиона евро на Литва за намаляване на миграционната рецесия, в това число за подкрепяне на...

България е фронтова страна – би трябвало да желаеме помощ от Фронтекс.Тук може да стане пъкъл, в случай че не вземем ограничения, съобщи Румен Петков. Става въпрос за на следващия ден, съгласно него.

Актуализация на държавния бюджет би трябвало да има, другояче сме на път да запушим обществената и здравната система, предизвести още Петков. Но той не смята, че е най-хубавото решение да се обвързва актуализацията с връчване на мандати за сформиране на държавно управление – подобен път пое Румен Радев. Конкретно по тематиката за ново държавно управление, Петков счита, че въпреки всичко ще има постоянно такова, разсъдъкът ще надделее, тъй като има прекомерно доста рецесии, които ни притискат.

Румен Петков попита и за какво парламентарната комисия „ Хаджигенов ” не е гледала. Лидерът на АБВ смята, че би трябвало да се обърне внимание и дали депутати не са замеряли служители на реда „ с камъни, яйца и домати ”. Припомняме, че съгласно правосъдно решение поради Николай Колев-Босия,, че хвърлянето на домати съставлява право на митинг, а не безчинство. „ Нека честните служители на реда чуят нашето благодаря, тъй като го заслужават ”, прикани Петков. Когато подтикваме насилието, без значение от кое място произлиза, то ще ни залива, предизвести някогашният Министерство на вътрешните работи министър.

Що се отнася до поданството на Кирил Петков, Румен Петков е безапелационен, че не може да има двоен критерий и би трябвало да съблюдаваме Конституцията. Ако беше човек на Движение за права и свободи, какво щяха да кажат, попита Петков.
 КСНС при президента поради бюджета и миграционния напън КСНС при президента поради бюджета и миграционния напън
Президентът Румен Радев привиква през днешния ден Консултативния съвет по национална сигурност (КСНС), който ще се организира от 14.00 часа на „ До...

Същевременно водачът на АБВ счита, че няма да има политическа мощ, която да желае импийчмънт на Румен Радев, въпреки това да е опция, в случай че Кирил Петков бъде разгласен от Конституционния съд за нелегитимен министър.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР