Сметка за кабелна телевизия и интернет в размер на 23

...
Сметка за кабелна телевизия и интернет в размер на 23
Коментари Харесай

Банка начисли на Румяна 23 бона за кабелна телевизия

Сметка за кабелна телевизия и интернет в размер на 23 586 лв. и 89 стотинки е начислила на собствен клиент банка, която оперира в България. Задължението се появило в графата настоящи заплащания на битови услуги на шуменката Румяна Б. Нормалната месечна сметка, която плащало фамилията на дамата била в размер на 47.90 стотинки, написа " Монитор ".

" В нашето семейство имаме единствено едно електронно банкиране с моя брачен партньор и то е на мое име. Имаме и контракт с кабелен оператор за телевизия и интернет от лятото на предходната година и плащаме сметката по електронен път ", описа дамата.

В събота отворила профила си в банката, с цел да види новата сметка и с изненада открила, че дължи 23 586 лв. и 89 стотинки. " При детайлизиране на задължението системата сподели, че сумата се е " натрупала " от април 1970 година ", описа клиентката на трезора.

Жената е имала шанс, че не е оставила заплащането на задължението в автоматизиран режим, каквато процедура имала с мобилния си оператор. В случая с кабеларката системата очаквала удостоверение и възнаграждение.

" Досетих се, че това е най-малкото техническа неточност ", описа Румяна Б. От кабелния оператор обяснили, че нямат нищо общо с грешката, а от банковия офис споделили, че това е вирус и ще предадат случая на своите IT експерти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР