Смешните филми са едни от най-гледаните в историята на киното.

...
Смешните филми са едни от най-гледаните в историята на киното.
Коментари Харесай

20-те най-добри комедии на всички времена

Смешните филми са едни от най-гледаните в историята на киното. Всички харесваме комедии и имаме потребност от малко смях в края на деня или през уикенда.
Предлагаме ви ранглиста на 20-те най-смешни кино лентата за всички времена съгласно американското списание Indiewire. Разбира се, класацията е субективна, направена от американски киножурналисти, по тази причина не ангажираме никого с мнение. Всеки има друг усет за филми, само че въпреки всичко тези кино лентата си заслужават.
Най-смешните филми за всички времена
20. Тотал вреда (Trainwreck) - 2015 година
Откакто е малко момиче, Ейми е възпитавана от своя пропаднал татко, че моногамията е нереалистична. Вече пораснала, Ейми работи като публицист в списание и се води по житейското си верую да се любува на живота надалеч от скучното сантиментално обвързване. Когато около работата си се среща с сполучливия състезателен доктор Арън Конърс и стартира да изпитва същински усеща към него, Ейми стартира да се чуди дали пък другите не са по-скоро на прав път, обвързвайки се съществено.

19. Шампионите на изложбата (Best in Show) - 2000 година
Тази хаплива подигравка разкрива изумително разнообразните притежатели на кучета, които пътуват из цяла Америка, с цел да покажат своите четирикраки кандидати. Вежливият търговец Джери Флек и радостната му брачна половинка Куки щастливо приготвят своя териер, до момента в който притежателят на магазин Харлан Пепър се надява хрътката му да завоюва огромната премия. В същото време несръчният коментатор Бък Лафлин се пробва да даде цветисти описания за всяка порода. 

18. Маркъс (About a Boy) - 2002 година
Романтична комедия, претворена на екран от основателите на " Дневникът на Бриджит Джоунс ", по бестселъра на Ник Хорнби " About a Boy ". Уил Фрийман /Хю Грант/ провокира злоба във всеки мъж - той е хубав и богат ерген-лондончанин, кара бърза кола, радва се на необвързващи връзки и на 38 години е освободил живота си от всевъзможни отговорности.

17. Борат (Borat) - 2006 година
Саша Барън Коен показва на огромния екран своя неповторим темперамент – казахстанският публицист Борат Сагдиев. Напускайки родния си Казахстан, Борат отпътува за Америка, с цел да снима документален филм. Докато пътува през разнообразни градове, той се среща с същински хора в действителни обстановки, с истерични последици.


Специалният сътрудник от ФБР Сара Ашбърн и бостънската полицайка Шанън Мълинс са чиновници на закона, чийто характери и мироглед надали могат да бъдат по-несъвместими и противоположни. Сара има репутацията на страховит криминалист, който изпипва нещата до последния подробност. Шанън е известна с избухливия си манталитет и язвителен език, само че и с това, че е в свои води на улицата и има непогрешим инстинкт, когато става въпрос за откриване на комплицирани закононарушения. 


15. Детето в теб (Obvious Child) - 2014 година
Във кино лентата се показва историята на Дона Стерн, която е комедиен артист, а за своите представления черпи хрумвания от живота към нея. Но един ден тя губи своята работа и се озовава сама и бременна на Свети Валентин. Сега би трябвало да се оправя с тази неприятна обстановка и да се бори с финансовите усложнения и нежеланата бременност, а в това време на хоризонта се появява нов любовник. 

14. Да разлаем съседите (Neighbors) - 2014 година
Мак и Кели Раднер се радват на прелестно и умерено всекидневие в компанията на новородената си щерка, която обкръжават с грижи и обич. Умилителната им фамилна приказка обаче се трансформира в същинска хорър история, когато в прилежащата къща се нанася група купонджии. „ Въоръжени “ с мощни тонколони, планини от алкохол и всички нужни средства за „ взривяване “ на идилични приказки, те трансформират фамилния парадайс на семейство Раднер в същински дискотечен пъкъл.


Двама мъже прекарвали дните си като туристи. Рей, към момента захласнат от кръвоприлитието в Лондон, мразеше това място, до момента в който Кен грижливо пазеше като очите си занимателните подвизи, намерил съзнанието и душата си отворени към хубостта и ведрината на града. Но дълго чакайки позвъняването на Хари, техните прекарвания ставали все по-нереалистични,когато те попаднали във съдбовен конфликт с локалните, туристите, насилственото средновековно изкуство...


12. Наръчник на оптимиста (Silver Linings Playbook) - 2012 година
Животът не всеки път върви по проект. Пат Солитано е изгубил всичко – къща, работа, брачна половинка. Оказва се, че още веднъж би трябвало да заживее с майка си и татко си, откакто е прекарал осем месеца в психиатрична клиника след правосъдно дело. Пат е решен да построи отначало живота си, да остане положително надъхан и да се събере със съпугата си, макар усложняващите условия около раздялата им.

11. Госпожица Америка (Mistress America) - 2015 година
Трейси е самотна колежанка в Ню Йорк, която няма нито вълнуващи прекарвания в колежа, нито лъскавия градски живот, за който си е мечтала. Когато попада под крилото на бъдещата си доведена сестра Брук - бонвиванка и обитателка на дребен апартамент в сърцето на Таймс Скуеър, Трейси най-накрая е избавена от разочарованието си и въвлечена в щурите житейски случки на Брук.

10-ТЕ НАЙ-ДОБРИ КОМЕДИИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА ЩЕ НАМЕРИТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР