Смешните филми са едни от най-гледаните в историята на киното.

...
Смешните филми са едни от най-гледаните в историята на киното.
Коментари Харесай

20-те най-добри комедии на всички времена

Смешните филми са едни от най-гледаните в историята на киното. Всички харесваме комедии и имаме потребност от малко смях в края на деня или през уикенда.
Предлагаме ви ранглиста на 20-те най-смешни кино лентата за всички времена съгласно американското списание Indiewire.
Филмите от 20-то до 11-то място тук
Разбира се, класацията е субективна, направена от американски киножурналисти, по тази причина не ангажираме никого с мнение. Всеки има друг усет за филми, само че въпреки всичко тези кино лентата си заслужават.
Най-смешните филми за всички времена
10. Полунощ в Париж (Midnight in Paris) - 2011 година
Този филм е това, което Уди Алън прави най-добре - неповторима сантиментална комедия, с леко духовен и обществен привкус. Филмът наблюдава историята за едно семейство, отправило се на странствуване към града на любовта... по работа. В групата има преди малко сгодена двойка, чийто живот се преобразява по време на пътуването. Филмът популяризира любовта на младежа към Париж, като в същото време хвърля бездънен взор върху илюзиите, които хората си вършат, мислейки си, че другият от техния живот е по-добър.


Сюжета е вълнуващ, историята се впуска в следствие на мистериозен диск с информация за живота и работата на сътрудник от Централно разузнавателно управление на САЩ, който попада в ръцете на двама ламтящи за пари чиновници от фитнес салон. Основната цел на безскруполните изнудвачи е да продадат диска за колкото се може повече пари, само че дали ще съумеят в това свое начинание или единствено ще вбесят тези които не би трябвало...?



Мариан е красива поетеса, наподобява „ съвсем съвършена ”, само че има едно досадно качество – не стопира да дърдори, оплаквайки се от някогашния си брачен партньор. Научавайки всякакви истини за някогашния на Мариан, Ева стартира да подлага на подозрение личната си връзка с Албърт. „ Ясно, разбрах! ” е остроумна и проницателна комедия, изследваща с доста комизъм кашата, в която човек може да се забърка, в случай че се увлече още веднъж.


7. 40-годишният девственик (The 40 Year Old Virgin) - 2003 година
Анди Стайзър е на четиридесет години и е правил много неща през живота си до момента. Уредил си е високо платена работа в магазин за електроника, обзавел си е готин апартамент в центъра на града и е събрал удивителна сбирка от кукли на известни екшън герои. Но има едно нещо, което Анди в никакъв случай не е правил - Анди в никакъв случай, но в никакъв случай не е правил секс - даже инцидентно. И какво от това?

Този страховит филм споделя за двама младежи с проблеми в общуването, които приключват приблизително учебно заведение. Те са неразделни, само че в този момент са признати в разнообразни колежи и са принудени да се оправят сами. Еван е сладостен, интелигентен и нормално ужасяващ от всичко. Това е историята на техните несръчни опити да се приближат до обектите на своето предпочитание в една нощ... онази ужасна, унизителна нощ, която не ще не помнят до края на живота си.


Отбор Америка - интернационална полиция (

Отбор Америка - интернационална полиция Отбор Америка - интернационална полиция, задължена да поддържа световната непоклатимост научава, че жаден за власт деспот пласира оръжия за всеобщо заличаване на терористи. Героите се нагърбват с виновната задача да спасят света.

4. Гранд Хотел Будапеща (The Grand Budapest Hotel) - 2014 година
Легендарен пазач работи в прочут европейски хотел. Сприятелява се с млад чиновник, който се трансформира в доверено протеже. Историята включва още кражбата на скъпа картина и борбата за голямо фамилно благосъстояние, на фона на изменяща се Европа през първата половина на XX век.

3. Изгубени в превода (Lost in Translation) - 2003 година
Боб Харис и Шарлот са двама американци в Токио. Боб е кино звезда, пристигнал да снима реклама за уиски, до момента в който Шарлот е млада жена, съпровождаща брачна половинка си, фотограф-работохолик. Страдащи от бодърствуване, двамата се срещат една вечер в бара на първокласен хотел. Тази инцидентна среща води до едно изненадващо другарство. Шарлот и Боб стартират своето бясно препускане из Токио, постоянно изпадайки в комични обстановки и най-после двамата откриват нов смисъл и религия във живота.

2. Рок учебно заведение (The School of Rock) - 2003 година
Изневиделица героят на Блек се оказва на границата да бъде изритан от драпираната си постелка, която се намира в един ъгъл на жилището на най-хубавия му другар, където той нощува от години. И по този начин, той обезверено се нуждае от пари, по тази причина, подготвен на всичко, съумява да си присвои самоличността на заместващ преподавател, какъвто в действителност е неговият другар, и стартира да води часовете на пети клас. След като проспива няколко образователни дни, за огромно неспокойствие на отличниците, той открива, че всички хлапета свирят на някакъв музикален инструмент или пеят. Така че той впряга всички старания, с цел да ги накара да сформират група, която ще сбъдне всичките му фантазии.

1. Отбивки (Sideways) - 2004 година
Блестящата комедия на режисьора Александър Пейн е един от най-хубавите филми на годината пресъздаващ възходите, паденията и „ отбивките ” във вълшебното премеждие на живота. Точно преди сватбата си, Джак се насочва на странствуване с кола из Калифорния дружно с приятеля си от детинство Майлс. Въпреки разликите си, и двамата научават скъпи уроци за живота, защото напълно скоро пътуването ги потапя в „ море ” от вино, дами и... доста смях!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР