Смесената ни двойка в акробатиката Мариела Костадинова и Панайот Димитров

...
Смесената ни двойка в акробатиката Мариела Костадинова и Панайот Димитров
Коментари Харесай

Щастливите олимпийски шампиони: Чувството е неописуемо



Смесената ни двойка в акробатиката Мариела Костадинова и Панайот Димитров завоюва втора купа от младежките олимпийски игри в Буенос Айрес. След като преди дни взеха златото като част от обединявания мултинационален гимнастически тим, в този момент нашите бяха на върха и в самостоятелната дисциплинираност.

“Беше много мъчно, напрежението беше много огромно, а и поради жребият трябваше да играят последни. Което от една страна е доста хубаво, само че от друга се кача доста и беше доста тежко. Но децата съумяха и изиграха доста добре съчетанието си.

Това е първа самостоятелна купа за акробатиката на Олимпийски игри и триумфът е доста скъп. Това е огромна фантазия на всички акробати от доста години и мисля, че ние я сбъднахме и направихме доста хора щастливи “, съобщи треньорът на двойката ни Гергана Динева.

„ Чувството е…не мога да го опиша с думи. Защото да чуеш българския химн на стълбичката на такова съревнование е нещо доста огромно. Посвещаваме медала на родителите ни, на всички наши треньори, на федерацията, на всеки който се е радвал за триумфа ни “, съобщи щастливият медалист Панайот Димитров.

Мариела Костадинова добави: „ Чувствам се ужасно, доста добре. Беше неописуемо. Посвещавам тази купа на безусловно всички, които работиха с нас – треньори, хореографи и на околните си “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР