Смесената двойка Мария Мицова и Алекс Влаар се класира за

...
Смесената двойка Мария Мицова и Алекс Влаар се класира за
Коментари Харесай

Мария Мицова и Алекс Влаар се класира за втория кръг в Дъблин

Смесената двойка Мария Мицова и Алекс Влаар се класира за втория кръг на интернационалния шампионат по бадминтон в Дъблин (Ирландия) с награден фонд 10 хиляди $.

Българите разгромиха на старта Азар Сиед (Ирландия) и Наталия Мичъл (Англия) с 21:5, 21:8 за 17 минути. Следващите им противници са вторите сложени Якуб Битман и Алзбета Башова от Чехия.

На сингъл при мъжете Димитър Янакиев изигра страховит мач, само че загуби в първия кръг от Кари Гунарсон (Исландия) с 21:19, 16:21, 20:22 за 57 минути. Пейо Бойчинов претърпя проваляне от Лео Роси (Франция) с 15:21, 21:17, 10:21 за 47 минути. В квалификациите Иван Панев отстъпи пред Марк Брейди (Ирландия) с 12:21, 16:21 за 27 минути.

Българското присъединяване в шампионата продължава по-късно през днешния ден. Мария Мицова е сложена под номер 3 в схемата при дамите и в първия кръг ще играе против Ела Сьодерстрьом (Англия). В конкуренцията ще се включат три двойки мъже - Пейо Бойчинов/Иван Панев, които са водачи в схемата, Димитър Янакиев/Алекс Влаар и номер 4 Иван Русев/Даниел Николов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР