Смес с лечебни сили за вашето здраве и тонус. Следната

...
Смес с лечебни сили за вашето здраве и тонус. Следната
Коментари Харесай

Смес от тези мощни съставки ще пребори всеки вирус и болест!

Смес с лечебни сили за вашето здраве и тонус. Следната композиция от долуизброените съставки е лечебна за редица болести, може да пречисти тялото и да убие паразитите.

Съставките, разказани по-долу се характеризират със мощни противовъзпалителни качества, които вършат напитката доста здравословна:

Джинджифил

Коренът от джинджифил може да извърши чудеса за нашето здраве.

Той е прочут от към 2 000 години като здравно средство, лекувайки проблеми с храносмилането, гаденето, махмурлука и газовете. Модерни изследвания откриват, че е ефикасен в предотвратяването на повръщане, пази стомашната лигавица и ни избавя от възпаления.

Куркума

Куркумата е „ супер-подправка ”, която забавя стареенето, антиоксидант е и противовъзпалително средство. Куркуминът, „ магическата ” съставна част, която придава златистия цвят на куркумата и има голям брой изгоди за здравето, е бил неведнъж изучаван през последните десетилетия. Действа като мощен антиоксидант и има противовъзпалителни и антисептични качества.

Куркумата има здравословни хранителни субстанции, витамини и минерали, като е мощен и настоящ съставен елемент в лекуването на разнообразни заболявания.

Канела

Канелата е една от обичаните подправки на мнозина хора. Тя освен ухае прелестно и има прекрасен усет, само че има лечебни свойства.

Кокосово масло

Кокосовото масло има способността да пречиства от вътрешни паразити. Детоксикира храносмилателната система и защищава от развиването на паразити като метили и други.

Много хора прибавят кокосовото масло в смутита или други питиета, като то може да бъде употребявано в разнородни предписания. То се включва в доста диети, като потребно и подобряващо цялостното положение на организма.

Мед

Медът е отлична съставна част за вашето здраве: може да го добавите във ваната с вода, да го употребявате като маска за лице, или като част от релаксиращо пиво. Независимо по какъв начин го приемате, ще усетите неговите антибактериални качества, които се оправят с инфекциите, проблемите с кожата, прочувствения стрес и също спомага за свалянето на килограми.

Медът съдържа протеини, минерали (като да вземем за пример желязо, фосфор, калий, натрий, мед), ензими и витамини, изключително от Б групата.

Ето и рецептата за лечебната напитка, която е естествен способ за лекуване на доста заболявания:

½ чаена лъжица джинджифил на прах ½ чаена лъжица канела на прах ½ чаена лъжица куркума на прах 1 чаена лъжица кокосово масло 1 чаена лъжица мед 1 чаша гореща вода

Смесете всички съставки, до момента в който получите гладка примес, сходна на крем. Оставете да престои за няколко часа и по-късно я консумирайте.

Забележка: За по-добри резултати, пийте всеки ден тази напитка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР