сменя непрекъснато ролите си на бунтарка, супермодел, майка и съпруга,

...
сменя непрекъснато ролите си на бунтарка, супермодел, майка и съпруга,
Коментари Харесай

Един супермодел на 47 - нещата, които Кейт Мос превърна в класика

сменя непрестанно функциите си на бунтарка, супермодел, майка и брачна половинка, а всяка една от тях й приляга като съвършен чифт дънки. Онези, с които самата тя не се разделя съвсем в никакъв случай. Когато й задават въпроса каква съгласно нея е разликата сред и супермодел, тя декларира: „ Нямам никаква концепция. Предполагам, че в случай че се проучва, може би би трябвало да имаш няколко корици на Vogue. Но в Англия всички, за които се написа в пресата, са супермодели “.

Да, Кейт стъпва повърхностно из стилния свят, не се вълнува от статуса си на суперзвезда в него и в никакъв случай не се е замисляла над това, че милиони девойки желаят да наподобяват на нея. Може би тъкмо поради това към този момент близо 30 години е част от най-капризната, само че и авторитетна промишленост. И въпреки че към този момент решително върви по нейните стъпки, Кейт напълно не се е отказала от ролята си на супермодел и не стопира да се снима в рекламни акции, в това число за Alexander McQueen и

Винаги сме се възхищавали на лекотата, с която носи облеклата си с онзи нехаен изискан, който превърна в запазена марка. Затова взехме решение да си напомним кои са нещата, с които освен не се разделя, само че и трансформира в безспорна класика, от която ние самоуверено крадем хрумвания.

Леопардовото палто

Въпреки че постоянно сме подхождали сериозно освен към самия принт, само че и към връхна дреха, покрита с него, Кейт Мос е единственият човек, който би ни убедил в противоположното. През годините сме я виждали с разнообразни модели палта – по-къси или по-дълги, само че постоянно се е придържала към. Доказва го нееднократно и под светлините на прожекторите. И защото този принт продължава да бъде в листата с трендовете, в никакъв случай не е късно да подходим по-смело с него.
               

Черните skinny дънки

Те са неизменима част от капсулния дрешник на супермодела. Най-често ги комбинира с черно кожено яке или сако, тъй като с изключение на дръзкия принт, който обича, това е обичаният й цвят. Рядко можем да я забележим в нещо друго отвън подиума и снимачната площадка, макар че от време на време и това се случва. Така или другояче – skinny дънките са нещо, което всяка от нас би трябвало да има, тъй като постоянно можем да ги съвместим с един обикновен тишърт и блейзър за лукс. Точно като безконечната Мос.
               

И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР