Смениха едни министри на Пеевски с други министри на Пеевски.

...
Смениха едни министри на Пеевски с други министри на Пеевски.
Коментари Харесай

Хаджигенов: Ескалация на протеста ще има в сряда

„ Смениха едни министри на Пеевски с други министри на Пеевски. Това е жалка история. Протестът желае оставка за изцяло творчество, корупционно, на държавното управление “. Това сподели пред БНР юрист Николай Хаджигенов, един от уредниците на антиправителствените митинги.
По думите му опитите са митингът да бъде динамичен и да освобождава фантазията на хората.
„ Пикът на ескалацията е в сряда - народен протест митинг в София и в цялата страна блокиране на всичко... Правителството на Борисов повтаря грешките на Орешарски, даже задните входове научиха “. Хаджигенов добави:
„ Превръщаме се в тирания и наше обвързване е да се надигнем против тиранията... Искаме да създадем реализиране на оптимално почтени и транспарантни избори посредством отдалечено гласоподаване, електронно гласоподаване и оптималната гласност на изборния развой... При неналичието на почтени избори единственият метод да пробием ГЕРБ е в някакъв метод да се съберем “. Според него бъдещето е в обединенията: „ Колкото по-шарен е един парламент, толкоз по-малка е опцията за така наречен „ исторически взаимни отстъпки “, които се трансфораха в историческа дефекация. Когато процесът на политическите съглашения е задоволително обществен и пъстър, тогава има опция да се подписват покупко-продажби в полза на хората, а не в полза на избрани политици “.
Йоана Лилова е на 17 години и е един от младежите на митингите: „ Протестирам от първия ден и взех решение, че е извънредно време да заявя гражданска позиция. Ходя всеки ден. Една от главните аргументи да съм там, както и за множеството хора, е, че желаеме да ни ръководят хора, които мислят за народа, хора, които умеят да гледат с вероятност, и хора, които желаят да работят за положителното на страната... Ще остана да изучавам в България и аз, както и доста мои другари, сме решили да променим нещата тук... Алтернативата сме ние, хората. Фактът, че сме пробуждаме е голям. За мен преди всичко е това, че се сплотяваме. Протестите са един празник на будните младежи “.
Това, което Йоана не харесва в политиката на страната е осакатяването на природата в България и за нея е значимо „ да пазим това, което имаме, тъй като живеем в една страхотна и цветна страна “. Според нея няма задоволителна поддръжка за българските актьори и не се влага в културата и в образованието в България.
Вижте още:
Сачева атакува юрист Хаджигенов: Какво ще се случи, видя и единствено 200-300 души пред парламента
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР