Смели животински принтове, секси кожа, ефирен солей, много сребро. Тези

...
Смели животински принтове, секси кожа, ефирен солей, много сребро. Тези
Коментари Харесай

Момичета, ако имате това в гардероба си, готови сте за есента

Смели скотски принтове, секси кожа, изтънчен солей, доста сребро. Тези и още доста трендове ще виждаме през есента на 2018.

Модните диктатори изненадват в този пъстър сезон с още по-пъстър избор от решения за аутфита ни. Какви са те разбираме от новото видео в канала Natali's Beauty.

Дрехите

Противно на упованията, че модата по животинските принтове в никакъв случай няма да се завърне, само че явно съм бъркала. Vogue, Harper's Bazaar и всички фешън библии са безапелационни, че дивото по облеклата ни ще е цялостен тренд.

Зеброви шарки, леопардови принтове, тигрови райета, даже шарки като на жираф са на всички места към нас. Върху плат, рокли, костюми - от всевъзможни материи и с цветни тълкования - можем да се облечем самоуверено като леопардови кралици тъкмо тази есен.

А в случай че въпреки всичко ви идва допълнително, пък в това време желаете да сте в крайник с модата, просто изберете един очевиден детайл в стилното облекло - обувка, чанта или шал и още веднъж няма да останете незабелязани.

Какви са другите фешън трендове за есента, свързани с облеклото, вижте в галерията ни

МОМИЧЕТА, АКО ИМАТЕ ТОВА В ГАРДЕРОБА СИ, ГОТОВИ съдебна техническа експертиза ЗА ЕСЕНТА

Косата за есен 2018

Както всеки сезон, изтънчено вършиме коси и тези, като че ли леко начупени, доста естествено и ненатрапчиво, си остават съвременни. Този сезон обаче са супер настоящи и ситните къдрици в косата, които, в случай че са естествени, са ужасно чаровни и благосъстояние за притежателките им.

Ако пък не сте с толкоз къдрава коса, струва си да отделите най-малко един път няколко часа при фризьора, с цел да се видите с толкоз друга и щура прическа.

Другите настоящи коси наподобяват по този начин като че ли сте си легнали с мокра грива, която е изсъхнала естествено в най-различни направления. След това я топирате, прибирате с пръсти, топнати в гел или вакса на опашка и косата е подготвена.

Как са се обличали дамите през 80-те години

Какво ще виждаме на всички места към себе си това лято

Коя е била най-модерната жена в годината ти на раждане

Гримът на есен 2018

За този сезон са подобаващи цветните опушени очни линии, които се реализират с пъстър молив, с който рамкирате окото.

Всеки по-нестандартен цвят върху очите в действителност е добре пристигнал - от лилаво, през синьо, до жълто даже.

Друг вид е да запазите типичен тоновете по клепача и да наблегнете устните си с дълбоки цветове, напомнящи на падналите в парка листа - кафеникаво, земни цветове с щипка червен колорит в тях са изцяло подобаващи.

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР