Смели действия и опасни разкрития ще станат факт в следващите

...
Смели действия и опасни разкрития ще станат факт в следващите
Коментари Харесай

Инспектор Черкезов с важна спецакция в Братя“

Смели дейности и рискови разкрития ще станат факт в идващите епизоди на „ Братя “ тази седмица по Нова тв. След тайния обиск в дома на обвинената за ликвидиране Мариета Иванова, следователите към този момент са уверени, че тъкмо тя е търсеният от тях човек. Залавянето й би било решаваща крачка за разплитане на комплицирания случай с убийството на предприемача Мирослав Жотев.

Антимафиотите допускат, че към това закононарушение е заровен и ключът за цялата сага с незаконния импорт на токсични боклуци от Италия и изгарянето им в ТЕЦ-ове у нас. Инспектор Черкезов се приготвя за значима интервенция и е в очакване на формалното позволение за арест на Мери Месарката. Ще реализира ли проекта си и какво развиване ще претърпи казусът?



Лора се е заровила в проблема със подозрително повишения брой онкоболни, работещи в Топлоелектрическа централа Побит камък или живеещи в региона. Тя продължава да събира още доказателства, които биха помогнали на Давидова в следствието на случая. Най-неочаквано, Лора получава изненадваща пратка непосредствено пред вратата на жилището си. Какво съдържа тя и по какъв начин ще промени обстановката?



Давидов изпада в неразбиране, когато научава, че алената бюлетина на Карамитев е свалена от страницата на Интерпол, което автоматизирано значи, че той към този момент не се търси. Генералът е сърдит, тъй като огромният му коз за изнудването на Филип губи своето значение.



Давидов не може да си изясни кой и за какво му е оказал помощ за преустановяване на издирването. За негово още по-голямо удивление, прокурор Тинчев също не може да отговори незабавно на този въпрос. Какво ще предприеме генералът и има ли различен метод да се оправи с Карамитев?
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР