Смелчагата стигнал до горните етажи, но не успял да се

...
Смелчагата стигнал до горните етажи, но не успял да се
Коментари Харесай

"Човекът паяк" претърпя фиаско в Париж ВИДЕО

Смелчагата стигнал до горните етажи, само че не съумял да се покатери на покрива, заради което 57-годишният мъж бил заставен да влезе в едно от офисните пространства през прозорец. На първия етаж на постройката „ Човека-паяк “ бил чакан от полицията, която го завела в районното полицейско ръководство, оповестява Le Parisien.

Изкачването до върха по етажите на небостъргача беше снимано от някои очевидци, които по-късно ги споделиха на своите страници в Twitter. Служители на офисите, ситуирани в постройката, признаха, че са привикнали да виждат катерачи, които мият прозорци, само че за първи път следят Човек паяк да се катери с голи ръце.

Quand tu as oublié ton badge #Paris #Spiderman #LaDefense pic.twitter.com/AbfIaino6v
— Eliana Maldonado (@ElianaMalcolm) 13 ноември 2019 г.
Това не е първият героизъм на Ален Робърт през 2019 година. През март той се изкачи по 145-метровата кула "Енджи " за 45 минути. През септември същата година френски катерач покори 154-метровия небостъргач „ Скайпър “, ситуиран в банковия квартал на Франкфурт на Майн. На земята „ човекът-паяк “ още веднъж бе предстоящ от полицията, тъй като нарушавалнарушава публичния ред.

Ален Робер се гордее с голям брой такива изкачвания, в това число покоряването на главната постройка на Московския държавен университет, Айфеловата кула, кулите Петронас и доста други. Французинът даже попада в Книгата на върховете на Гинес.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР