Смазващата доминация на SUV-тата и кросоувърите на пазарите по света

...
Смазващата доминация на SUV-тата и кросоувърите на пазарите по света
Коментари Харесай

Audi: Не бързайте да погребвате седаните

Смазващата доминация на SUV-тата и кросоувърите на пазарите по света не значи, че седаните са си изпели песента, счита шефът по продажбите и маркетинга на Audi Хилдегард Вортман. Според мениджъра обичайна триобемна каросерия към момента има задоволително фенове и едва ли скоро ще престане да се търси.

Вортман поддържа мнението си с съответни цифри - през миналата година продажбите на A6 в Съединени американски щати са се нараснали с 68.6%, а при A8 растежът е още по-впечатляващ - 85.3%. Макар и в по-скромна степен, търсенето на седани е повишено и в Китай, където от удължената версия на A4 L са купени 168 189 (+3%), а от A8 L - 12 451 (+21.6%).

На ревюто CES 2020 в Лас Вегас Вортман хвърля известна светлина и върху бъдещето на спортните купета и кабриолети на Audi. Мениджърът счита, че в гамата на марката постоянно ще има място за " прочувствени модели " с две порти. Като цяло обаче търсенето на такива коли е спаднало фрапантно през последните години, с което се изяснява и решението на компанията да се откаже от TT през 2021-ва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР