Смазваща лична трагедия бе безочливо употребена за лична реклама на

...
Смазваща лична трагедия бе безочливо употребена за лична реклама на
Коментари Харесай

Низко И Срамно Е! Лиляна Панделиева С Гневни Думи За Тези, Които Се Възползват От Смъртта На Виктория

„ Смазваща персонална покруса бе безсрамно използвана за персонална реклама на съответен уебсайт. Това е низко и срамно. Страхът за самото ни битие е състоятелен и действителен.

След убийството през 2015 година на студентката от ВТУ Вероника от неотдавна пуснат от пандиза рецидивист, даже не можем да преброим какъв брой хора са убити в сходни обстановки.

Обикновено това са възрастни дами и с тяхната жестока кончина към този момент посвикнахме.

И дано е ясно: поръчковите убийства са бързи и чисти – разстрел или взривяване.

Остава неумолимата действителност: Никой не е в сигурност, даже когато е редовен, добър и заслужен човек “, безапелационна е Лияна Панделиева. И добавя:

„ Сърцето ме боли – поради благата жена, която към този момент я няма, поради детенцето й, поради всички нас, които би трябвало да понесем и помията, посредством която някой си прави реклама. Ужасно е! “, разяснява тя. Под поста й се заформи полемика и се чуха много неуместни за някои отзиви:

„ Биволъ са помияри.А откакто горкото момиче е изнасилено-още ли не са изолирали ДНК??? (В Италия болен от израстък умъртви тичаща за здраве адвокатка,ей така-от завист,той ще мре,пък тя ще тича… “, написа консуматор под поста й. На което Лияна Панделиева отвърна:

„ Не мисля, че е работа на елементарните фенове да знаят всяка стъпка от следствието. Всъщност е извънредно нездравословно непрекъснато да текат някакви полуверни информации по този въпрос. Просто нищо не става хей по този начин, на мига “, уверена е журналистката.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР