Смъртта провали последната среща на Иван Ласкин и Димитър Ковачев-Фънки.

...
Смъртта провали последната среща на Иван Ласкин и Димитър Ковачев-Фънки.
Коментари Харесай

Фънки направи сърцераздирателни признания за Ласкин

Смъртта провали последната среща на Иван Ласкин и Димитър Ковачев-Фънки. Двамата правилни приятели имали спогодба да сe съберат, с цел да изпратят дружно отминаващата 2018 година, само че вместо да си чукнат наздравица, артистът и промоутърът се разделиха вечно. В последните дни на предходната година звездата от „ Васко да Гама от село Рупча “ бе в изкуствена кома във ВМА, а цирозата му победи дефинитивно часове преди именния му ден.

„ Посещавах го в болничното заведение. До последно се надявахме на донор. Мислехме, че ще прескочи трапа. Бяхме се разбрали да се забележим към края на годината, само че... Господ прибира хората, които му трябват горе. Предполагам, че в този момент в някой бар там горе с Чочо Попйорданов са си сипали по едно и си гледат кефа “, показа покрусеният Фънки в изявление пред в. „ Уикенд “.

„ За никого не е загадка, че Ласкин си докара цирозата поради алкохола. Преди няколко години даже в ефирен ефир той призна „ Аз съм пияч, съпротивлявам се “, сподели още Ковачев.

Според Фънки обаче, познавайки нрава на приятеля си, той просто си е направил подбив.

„ Защото в никакъв случай не се е държал като пияч, когато сме били дружно на маса. Не си припомням да сме имали някакви кой знае какви геройства, когато сме били дружно. Всичко е било в границите на естественото - събирали сме се фамилно, говорили сме си, смели сме се… Пийнем малко ракийца, мезим, приказваме си… без простотии “, описа още рокаджията.

Фънки се пробва с каквото може да оказва помощ на вдовицата на ЛАскин 0 Александра Сърчаджиева. Актрисата прояви изключителни мощ и воля, и единствено дни след погребението на Иван се върна на сцената на Сатиричния спектакъл.

„ Алекс се държи. Тази жена е напряко воин. Откъде намира тази мощ? Станала е напряко 30 кила. Голямата щерка на Ванката, София, е доста будно и готино дете. Нормално е да страда, въпреки всичко е изгубила татко си. Аз в никакъв случай няма да го не помни. Тази година в промоутърската ни компания сме затрупани със задания, само че след загубата на Иван не ми се работи “, жали по изгубения си другар Фънки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР