Смъртта на основателя на Плейбой Хю Хефнър потопи в скръб

...
Смъртта на основателя на Плейбой Хю Хефнър потопи в скръб
Коментари Харесай

И светът на спорта скърби за Хю Хефнър

Смъртта на създателя на " Плейбой " Хю Хефнър потопи в тъга и света на спорта. Не са една или две известните спортистки, театралничили на страниците на известното като мъжката библия издание. Припомняве, че първа това прави именитата немска фигуристка Катарина Вит през 1998 година и това се трансформира във вторият най-продаван брой в историята на списанието. Изключителен състезател и незабравим човек, Катарина Вит е считана за една от най-великите фигуристки на всички времена. Постигнатите от германката резултати са повече от впечатляващи. Тя има две олимпийски, четири международни и шест следващи европейски трофеи.

Дали разголените фотоси вредят на хубавиците в света на спорта е към момента огромен спор. Но тези, които към този момент са театралничили надали съжаляват, че са го създали. Представяме ви асортимент на едни от най-популярните звезди от спорта, радвали окото през годините.

Ейми Акъф



Американската състезателка на висок скок Ейми Акъф се появява на корицата на " Плейбой " през септември 2004 година. Снимките й са част от 12-те страници с репортаж " Жените на Олимпиадата ". Освен Ейми, могат да се видят снимки на още седем спортистки.

Акъф е взела участие в четири летни олимпиади (1996, 2000, 2004 и 2008) като част от тима на Съединени американски щати. Най-доброто й достижение е четвъртото място в Атина.

Анита Маркс



Анита Маркс играе професионално американски футбол пет години като куотърбек. Анита е момиче на " Плейбой " в септемврийското издание през 2002 година. Според изказването на Анита повода, заради която се съгласява да се съблече, е с цел да покаже на света, че има и женска професионална футболна лига и една дама може да наподобява секси и привлекателно, макар че играе футбол.

Ашли Харкълроуд



Американската тенисистка Ашли Харкълроуд притегля повече почители, откакто се появява на корицата на " Плейбой " през август 2008 година. Тя е първата професионална тенисистка, която се съблича пред мъжкото списание. След като става част от света на спорта през 2000 година, Ашли доближава 39-то място в ранглистата през 2003 година. Няма купа от нито един огромен тенис шампионат, само че хубостта й компенсира напълно неналичието на шанс в кариерата.

Мария Бутирская



Кариерата на Мария Бутирская във фигурното пързаляне е още един превъзходен образец за това по какъв начин тежката работа и упоритите тренировки водят до изключителни резултати. Руската фигуристка печели международната купа през 1999 година, три европейски златни медала и е 6-кратна шампионка на Русия. Мария Бутирская приключва четвърта на Олимпиадата през 1998 година и шеста - през 2002 година. Прелестите й лъсват на корицата на " Плейбой " през ноември 1998 година, тъкмо след игрите в Нагано.

Аманда Биърд



Едва на 14 години Аманда Биърд печели първия си олимпийски златен орден и се трансформира във втората най-млада американска плувкиня с олимпийска купа. Тя чупи два пъти международния връх на 200 метра бруст и взе участие в четири игри (1996, 2000, 2004 и 2008), от които завоюва общо 7 медала. Аманда среща много съперници, когато по време на игрите в Пекин се появява в реклама на организацията " Хора за етично отношение към животните " (РЕТА). Тя афишира, че избира да се снима гола, в сравнение с облечена в кожи. Преди да се появи без облекла за рекламите на РЕТА, Аманда изгрява на корицата на " Плейбой " през юли 2007 година.

Роми, Никол, Катарина и Петра



Роми, Никол, Катарина и Петра са четири немски олимпийски състезателки, които театралничат през септември 2008 година за локалния " Плейбой ". Всяка от тях се появява на друга корица.

Състезателката по ветроходство Петра Ниеман се прибира вкъщи със сребърен орден от международното състезание през 2006 година, има няколко национални трофеи и взима присъединяване в три Олимпиади (2000, 2004 и 2008).

Никол Райнхарт печели шест златни медала от общо 11 на международното състезание по кану и олимпийска купа от Пекин през 2008 година в дисциплината 500 метра четворки.

Роми Тарангул е високо уважавана в света на джудото. За първи път взе участие в Олимпиада през 2008 година, печели сребърен орден на европейското състезание през същата година и първо място на Световната купа по джудо, извършена в България също през 2008 година.

Състезателката по хокей на трева Катарина Изабел Шолц става европейска шампионка за девойки до 18 години през 2000 и 2001 година и вице-световна шампионка за девойки до 21 години през 2004 година. Катарина печели влиятелният шампионски трофей на Федерацията по хокей на трева през 2006 година и европейското състезание през същия сезон.

Юлия, Катарине, Петрисе, Надя и Изабеле



Пет от най-симпатичните немски спортистки, които участваха на Олимпийските игри в Рио де Жанейро преди година, също позираха за изданието в специфичен брой. 

Гребкинята Юлия Лир, състезателката в овчарския скок Катарине Бауер, Петриса Соля (тенис на маса), Изабеле Херле (плувен маратон) и Надя Прайс (колоездене ВМХ) са на корицата. Във фотосесиите те наподобяват в действителност впечатляващо. Снимките на дамите бяха съпроводени от материал за 20-те най-важни мъжки въпроса, свързани с олимпийските игри.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР