Смъртта на Милан Кузов била голям удар за Вихра, която

...
Смъртта на Милан Кузов била голям удар за Вихра, която
Коментари Харесай

Вихра Петрова Погреба Голямата Си Любов Режисьорa От Бнт Милан Кузов

Смъртта на Милан Кузов била огромен удар за Вихра, която тъкмо в този момент се пробва да построи още веднъж замрялата си тв кариера. Наскоро тя написа книга, в която дава препоръки на дами, изоставени от мъжете си, по какъв начин да преодолеят раздалата.

Чрез нея някогашната тв водеща прави неистови опити още веднъж да се върне на екран, като употребява всеки мотив, който ѝ се дава, с цел да промотира томчето във всевъзможни излъчвания, написа в. " Уикенд “.

Твърди се обаче, че употребила гостуванията в разнообразни малките екрани само като метод да подсети за себе си, а вярата ѝ била скоро да има в случай че не предаване, то най-малко лична тв графа. Не е инцидентно, че единственото място, където към момента не е канена, е Би Ти Ви – точно там, където сега се изявява някогашният ѝ мъж. Идеята е явна – двамата няма по какъв начин да обитават под еднакъв покрив, даже и чисто професионално.

Говори се, че в битката си за място под тв прожекторите Вихра доста се надявала на помощ от страна на остарелия кадър от Българска национална телевизия Милан Кузов. Въпреки тежката си болест той до последно ходел на работа и точно в държавната медия някогашната жена на Иван Христов е имала най-вече участия след раздялата си с продуцента, написа Факти.бг. Оттам започнаха и тв гастролите с нейната книга, откакто години наред бе личност нон грата в родния ефир. Според слуховете, това се дължало точно на Кузов, който персонално предложил някогашната си държанка като посетител в разнообразни стратегии.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР