Смъртта на известната актриса Виолета Донева се изясни. 79-годишната жена

...
Смъртта на известната актриса Виолета Донева се изясни. 79-годишната жена
Коментари Харесай

Внучката на актрисата Виолета Донева: Да, аз убих баба си!


Смъртта на известната актриса Виолета Донева се обясни. 79-годишната жена е била свиреп убита от личната си внучка.

Още през цялото време проверяващите започнаха да работят по версията за ликвидиране, защото всички други версии не съвпадаха с събитията. Актрисата е била открита в локва кръв с голям брой прободни рани.

Разследващите се насочили към палач от фамилията поради няколко улики. Първо, жилището й в столичния квартал „ Изток ”, което се намира на ул. „ Пиер Дегейтър ”, е било заключено и не е влизано с щурм. Второ, не е откраднато или претърсвано нищо. И трето, с изключение на пробожданията, които били направени с гневна гняв, патоанатомите разкрили и счупена подезична кост, което значи, че жертвата е била душена, а това е присъщо, когато нападателят е непосредствен човек.

Първоначално обвинени били племенницата и внучката на Виолета. Разследването бързо посочило, че племенницата е почтена и убийството е осъществено от внучката й.

Младото момиче единствено признало за закононарушението. То обаче не може да бъде вкарано в ареста, преди да му бъде направена психичатрична експертиза.

Внучката на Донева отключила биполярно разстройство или шизофрения преди няколко месеца след предозиране с опиати. Оттогава трансформирала живота на околните си в пъкъл.

Трупът на актрисата бе открит няколко дни след убийството. Синът й Иво алармирал на полицията, откакто в продължение на 3 дни майка му не си вдигала телефона. Властите разрушили вратата и видели бруталната панорама.

Предстои да бъде повдигнато обвиняване на внучката й, откакто се обясни психологичното й положение. Ако бъде потвърдено, че е болна, тя може да избегне пандиза и да бъде пратена в психиатрия.

Поводът за убийството е дребна сума пари. Извършителката на зверството признала пред разпитващите, че с баба й са се скарали, тъй като не желала да й даде пари. Най-вероятно й е поискала пари, с цел да си купи дрога. Когато получила отвод, побесняла и нападнала по този начин свирепо баба си, губейки напълно надзор.

Очаква се отбраната да пледира за ликвидиране в резултат на припадък от замъглено ясно схващане. Най-вероятно юристът на известната внучка ще се насочи към нейната болест, в случай че тя бъде потвърдена.

Не е ясно по какъв начин ще действа синът на актрисата. Дали ще желае наказване с цялата суровост на закона за щерка си или ще се опита да я отърве от пандиза.

Източник: Lupa.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР