Смъртта на български боксьор по време на мач в Албания

...
Смъртта на български боксьор по време на мач в Албания
Коментари Харесай

Близките и разследващите очакват резултатите от аутопсията на боксьора Борис Станчов

Смъртта на български боксьор по време на мач в Албания раздруса България. Много въпроси породи фактът, че издъхналият Борис Станчов се е състезавал с непозната идентичност. Потърсихме отговорите им в bTV Репортерите, довечера след централна емисия " Новини ".

" Това е машинация. Това е цялостна машинация от страна на треньора ", показват майката и бащата на боксьора.
Близки на умрелия боксьор желаеха пожизнен затвор за треньора му На митинг те настояха за ускорение на следствието на трагичния случай
Смърт на кръга. Мистериозна. Пораждаща куп въпроси, които може би в никакъв случай няма да намерят отговори. Животът на един български боксьор завърши. Сърцето му спря на мач в Албания.

В Албания Боби, който се показва за Исус, отива с изрядни документи. Включително здравно, издадено у нас. Но и то е на името на Исус. С чист лиценз, публикуван от Боксовия съюз.
Треньорът на противника на българина: Мачът трябваше да бъде преустановен по-рано Според албанския треньор са направени две съществени неточности, довели до гибелта на Борис Станчов
Свидетел на нещастието пък споделя, че преди мача боксьорът е погълнал медикамент с неразбираемо наличие.

" Той не изиска. Дори въобще не пожела да го пие. Обаче треньорът му сподели - аре бе, женчо. И го сипа във водата и той изпи половината вода ", твърди Руслан Николов – другар на Борис.

Дали Боби е имал здравословен проблем? Или сърцето му не е издържало поради използването на неразрешени стимуланти? Това ще откри аутопсията.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР