Смъртта му е демонстрация на режимност. Ако това бе филм

...
Смъртта му е демонстрация на режимност. Ако това бе филм
Коментари Харесай

Христо Грозев: Смъртта на Навални е демонстрация на режимност. Оч...

" Смъртта му е проява на режимност. Ако това бе филм за мафията, щеше да е моментът от кино лентата, в който мафията си признава, че е мафия. Очаквам през днешния ден продължение на провокациите ", безапелационен е той.

 

" По думите му компании, които оферират катафалки, са получили позвънявания да отхвърлят такива услуги. " Ще има доста опити за осуетяването на погребението на Алексей. "

 

" От сутринта звънят на във компании, които оферират катафалки, те са получили позвънявания и от нощес да се откажат да оферират такава услуга, която е обвързвана с най-елементарното човешко право ".

 

" В момента се търси катафалка, само че може би ще има най-малко 10 такива нови опити да се попречи на прощаването с Алексей ".

 

" Очаквам нови ескалации и нови болести на политически лица в пандизите в Русия ", сподели още Грозев.

Журналистът очаква веднага след изборите в Русия да има нова мобилизационна вълна: " Путин счита, че може да активизира 1 млн. души, само че това е нереалистично. Експерти считат, че може да активизира 200 000 души. Виждаме демотивация в съветската войска. Откъде Кремъл ще изпълни своите редици е мъчно да се отговори. Русия има опция още година да блъфира с дълготрайна война и да види дали Западът ще одобри този блъф. "

 

Грозев разяснява и хипотезата за това, че е Путин е желал да замени Навални за килъра Красиков, който лежи в немски затвор.

 

Путин е желал да се реализира подготвеност за предаване на килъра Красиков, т.е. немците да се съгласят да оказват помощ на американците, защото в тази ситуация за американците е доста значимо пък да получат затворения в Русия наш сътрудник – американеца Евън Гершкович. Тоест, всички тези договаряния включваха няколко следващи стъпки, една от които беше Германия да се съгласи и да освободи при избрани условия Красиков, съобщи Грозев.

След като Германия се съгласява, само, в случай че получи свободата на Навални, само че пък прави заричане към Америка при избрани условия да освободи и Красиков, тогава Путин може би счита, че в този момент ще отстрани този човек от уравнението, с цел да не му пречи и оттук насетне ще търси защо друго да го замени. Това не е изключена догадка, и тя е доста в стила на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) и мисленето на на Путин, и аз считам, че тя има има право на живот, разяснява Христо Грозев.

 

" Австрийски предприемач им е плащал в криптовалута. Очаквам да излязат още имена на българи, забъркани в съветския шпионаж на Острова. "

 

" Юлия Навалная е най-силният човек, който познавам. Тя съумя за няколко часа да „ паркира ” своята тъга и да мисли за бъдещето, какви ще са идващите стъпки, с кои политици да беседва ", добави Христо Грозев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР