Смъртта е естественият край на живота. Това е много трудно

...
Смъртта е естественият край на живота. Това е много трудно
Коментари Харесай

Пет признака, че любим човек, който не е между живите, е близо до вас

Смъртта е естественият завършек на живота. Това е доста мъчно и мъчително прекарване за всеки един човек. Този, когото сме изгубили, оставя у нас доста мемоари, тъга и празнота, написа jenata.blitz.bg.

Единствената ни разтуха е, че гибелта не е краят.

Духовният и материалният свят са разграничени от тънка граница и по тази причина постоянно усещаме, че умрелите ни близки са покрай нас. 

Много постоянно се случва да сънуваме обичан човек, който към този момент не е измежду живите. Според една забавна доктрина, когато спим, душата ни се пренася в астралния свят, където можем да срещнем призраци.

След като се събудим, съзнанието ни се връща и нощните ни прекарвания наподобяват нереални.

Въпреки това си коства да помислим над това, което покойникът е желал да ни каже. Това е най-лесният метод за връзка с живия свят.

Трептяща светлина  

Пресичайки границата сред световете, душите нарушават енергийната си матрица. Огънят е един тип " детектор ", който ни оповестява за това. Така че, в случай че нещо сходно се случи и в дома ни, би трябвало да сме сигурни, че мъртвите ни близки се пробват да беседват с нас.  

Електроуредите се включват сами

Духовете могат да въздействат на работата на електронните устройства. Хората, които живеят в населявани от призраци къщи, могат да опишат доста неща по тази тематика.

Техниката се държи по този начин, като че ли живее собствен личен живот. Телевизорите или аудиоустройствата се включват и изключват независимо, компютрите и мобилните телефони стопират да работят. Това също може да е знак, че призраците желаят да ви кажат нещо. 

Часовниците спират 

Друг знак, че околните ни, които към този момент не са сред живите, желаят да се свържат с нас, е прекъсването на часовника. Тук няма никакво значение дали той е кварцов, или електронен. Обикновено стопират в часа, когато нашият обичан човек е напуснал този свят.

Понякога се случва, че часовникът, който до момента е работил безотказно, спира сега, в който и сърцето стопира да бие, и повече в никакъв случай не стартира да работи. Също по този начин се случва да забележим на   циферблата датата на гибелта на обичания си непосредствен или пък други числа, свързани с нея. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР