Смъртоностната игра Син кит“, която погуби стотици деца, е открита

...
Смъртоностната игра Син кит“, която погуби стотици деца, е открита
Коментари Харесай

Син кит стигна до Бургас, вдигат под тревога цяло училище заради смъртоносната игра

Смъртоностната игра „ Син кит “, която погуби стотици деца, е открита в телефона на възпитаник от Основното учцилище „ Климент Охридски “, намиращо се в бургаския ж.к. “Изгрев “. За това алармира учебното управление посредством формалния профил на школото във фейсбук, написа Флагман.бг.

Ето какво пишат от ОУ „ Климент Охридски “:

“Уважаеми родители,

в телефон на възпитаник от учебното заведение се е появила играта " Син кит ". Проследете интернет контактите на вашите деца, с цел да се предотвратят необратими последствия. Можете да ползвате услугите на педагогическия ни консултант. Контролирайте използването на интернет, игри и разнообразни обществени мрежи, в които децата Ви имат профил, макар че нямат право, тъй като са малолетни ”.

Опасната онлайн игра, която прилича съветска рулетка. Тогава разказахме по какъв начин с децата се свързва „ аставник “, „ гуру “, „ куратор “, който в продължение на 49 дни им дава задачки.

Повечето от тях са екстремални и децата наложително би трябвало да качваг фотоси с осъществяванията в мрежата. Сред рисковите игри са да изрисуваш с бръснарско ножче наследник кит на ръката си, или пък да си накълцаш вените, или пък да вървиш по външен парапет на огромна височина, или пък да запалиш нещо в дома си. На 50-ти ден инструкцията е да умреш: скок от горен етаж, да се хвърлиш под гумите на движещ се автомобил или пък под трен, въже, избирай. При отвод следват закани за ликвидиране на родители, брат, сестра, родственици и т. н.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР