Смъртоносното намушкане с нож на танцьорка на бензиностанция в Бруклин се разследва като възможно престъпление от омраза, каза полицията

...
Смъртоносното намушкане с нож на танцьорка в Ню Йорк се
Коментари Харесай

Смъртоносното намушкане с нож на танцьорка в Ню Йорк се разследва като възможно престъпление от омраза, казаха полицейски източници във вторник.

Малко преди полунощ на 29 юли нюйоркската полиция е получила обаждане относно намушкане с нож на бензиностанция в Бруклин, съобщи полицията.

Когато полицаите пристигнали, те открили 28-годишния О'Шей Сибли с прободна рана в торса, според полицията.

Той е откаран в местна болница, където е обявен за мъртъв, каза полицията. Не са извършени арести, но източници от полицията казаха на WCBS във вторник, че полицията в Ню Йорк е идентифицирала заподозрян и инцидентът се разследва като възможно престъпление от омраза.

Наблюдателни записи от бензиностанцията показват как Сибли и приятелите му влизат в спор с група мъже, както и суматохата около намушкането на Сибли.

Свидетели казаха, че Сибли и приятелите му са били танцуват и модират, когато мъж се приближи до тях и уж направи хомофобски коментари, съобщи CBS New York.

Преждевременната смърт на Сибли шокира семейството и приятелите му.

„Все още съм в шок. Всеки път, когато чуя вратата, продължавам да търся О'Шей да излезе, “ каза съседът Бекенбаур Хамилтън пред CBS New York.

28-годишният младеж е известен с това, че танцува навън с приятелите си.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР