Смъртното наказание или дълго време зад решетките са по-вероятни за

...
Смъртното наказание или дълго време зад решетките са по-вероятни за
Коментари Харесай

Смъртното наказание е „по-вероятно“ за непохватни мъже – с по-сурови присъди за странно изглеждащите

Смъртното наказване или дълго време зад решетките са по-вероятни за мъже, които наподобяват непостоянни, откри ново изследване в Америка.

Расовите и половите пристрастия също оказват мощно въздействие върху това какъв брой заслужен за доверие се прави оценка различен човек, като стандартите на лицето също играят роля, споделят откривателите. Статията допуска, че обърнатите надолу устни и тежкото чело могат да обезпечат на нарушителите по-сурови присъди.

Проучването от Колумбия демонстрира резултатите от четири опита благодарение на 1400 доброволци. Те също по този начин откриха, че подправените правосъдни заседатели са по-склонни да предлагат решение против „ подсъдими “ с непочтено лице. Той също по този начин потвърди сходна реакция на ежедневните обществени взаимоотношения, както и на политически решения.

Доцент по логика на психиката, който работи дружно с Youngki Hong и Kao-Wei Chua, приказва за констатациите от списанието Psychological Science. Джон Фрийман сподели: „ Тези констатации поддържат предходна работа, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР