Смъртността в България е 4 пъти повече от тази в

...
Смъртността в България е 4 пъти повече от тази в
Коментари Харесай

Специалист обясни, защо ваксинираните трябва да продължат да носят маска

Смъртността в България е 4 пъти повече от тази в Германия. Това съобщи пред Българска национална телевизия завеждащият Лаборатория по инфекции на мозъка в Берн доктор Аспарух Илиев.

" Трябва да забележим дали Коронавирус няма да ни изненада в средата на лятото. Давам за образец Индия, която пламна. Бразилия също е едно огромно огнище, а не знаем какво става и в Африка ", сподели още той.

" Почти всички ваксини дават положителни резултати против разновидностите на вируса. В Индия ги имунизират главно с " АстраЗенека " и техен препарат, които дават резултати и по-леко боледуване ", добави завеждащият Лаборатория по инфекции на мозъка в Берн.

" Ваксините ще имат най-малко 12 месеца устойчивост, не се знае дали няма да се наложи година друга доза ", разяснява доктор Илиев.

" Ваксинираните, въпреки и да са до висока степен предпазени, би трябвало да носят маска, тъй като още може да отпускат малко количество Коронавирус ", съобщи медикът.

" Децата би трябвало да се имунизират, тъй като не знаем какви са дълготрайните последствия от ковид. Виждаме, че и тези, които са го прекарали леко, имат проблеми по-късно.Включително децата са едни инкубатори на вируси ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР