Смъртни заплахи летят към бащата на Сашко. Доброволци от отрядите,

...
Смъртни заплахи летят към бащата на Сашко. Доброволци от отрядите,
Коментари Харесай

Нападнаха бащата на Сашко-доброволци смятат, че пренасочва екипи в друга посока

Смъртни закани летят към бащата на Сашко. Доброволци от отрядите, които търсят детето в Перник и покрайнините, са нападнали родителя му.

Те са почнали да го заплашват и са му крещели, че той е умъртвил детето.

Мъжът се бил барикадирал в даден миг в колата си, само че и това не спряло крясъците и линча на тълпата. Водещи в драмата били две дами, те били извънредно гневни.

„ Аз съм оставила своето дете, с цел да диря вашето. Ще ми даваш пояснения. Кажи какво си му направил? Казвай къде си го закопал! “, крещяла една от дамите, написа Блиц.

Към мъжа летели освен смъртни закани, само че и псувни.

Хора, които разясняват драмата, която била излъчена онлайн във фейсбук, допускат, че мъжът след това е бил ескортиран от полицията до дома си за всеки случай.

Доброволци завъртяха и друга тайна доктрина, обвързвана с бащата на изчезналия Сашко. По думите им се вижда съмнителна наклонност – когато има повече хора в Брезник, бащата на Александър пренасочвал екип в друга посока.

„ Един от екипите вижда инцидентно бащата и го заговарят. Той праща всички да отидат на крепостта Кракра. Не всички обаче отидоха, заблудиха го. Той си мислеше обаче, че няма никой и се върна на изначалната точка.

Това какво ви приказва? После заблуди други екипи, само че той не върви с тях. Изтегли ни от къщите “, споделя жена в приложението Zello, където доброволци координират дейностите си по обхождането на Перник.

Междувременно хора алармират, че коли за спешна помощ, пожарни екипи и доста количество служители на реда са ориентирани към Радомир. Те не знаят дали са тръгнали просто по сигнал или става въпрос за нещо по-сериозно и детето е намерено.

Доброволците въпреки всичко считат, че бащата реагира прекомерно умерено на събитията, което пък значело, че Сашко е жив, той е наясно и по тази причина не се вълнува.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР