Смъртни заплахи към персонала на детската градина са били отправени

...
Смъртни заплахи към персонала на детската градина са били отправени
Коментари Харесай

Мъж заплаши с убийство персонала на детска градина

 Смъртни закани към личния състав на детската градина са били отправени в гоцеделчевското село Лъжница. Млад мъж от седмици качва в обществените мрежи видео послания с откровени закани за принуждение върху част от чиновниците на детската градина. Хората са доста обезпокоени, тъй като съгласно тях експанзията на младия мъж може да застигне и децата им, разяснява Нова тв. В клиповете мъжът недвусмислено приказва за гибел, кръв и убийства. 

" Заплахите започнаха от 27 октомври. През пет минути има видеоклипчета със закани. Не мога да схвана, за какво са ориентирани към мен и децата. Не се познаваме персонално, тук работи дамата на брата на лицето. Не знам какви са обвиняванията към мен и за какво заплашва децата ", съобщи директорка Нефсе Койнар.

Родителите също са доста изплашени от протичащото се. Те упорстват да се вземат някакви ограничения против мъжа.

" Подадохме сигнал в РПУ-Гоце Делчев. Имаме връзка с хората, които се занимават със случая. Те пристигнаха, взеха данни от родителите на момчето. Доколкото го познавам Шабан, в предишното е бил спокоен, не е проявявал експанзия. Но при последната среща, когато пристигна в кметството, по думите и настояванията му, реших, че може би изключва на моменти и е нужно лекуване.

Трябва да се види и да му се сложи някаква диагноза ", съобщи Заамфир Койнаров, кмет на Лъжница. Мъжът е арестуван в 5 РУП на полицията в София.


Мъж заплаши с ликвидиране личния състав на детска градина
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР