Смартфоните за игри все още се смятат за доста нишов

...
Смартфоните за игри все още се смятат за доста нишов
Коментари Харесай

Геймърският Xiaomi Black Shark идва в Европа, но не и в САЩ

Смартфоните за игри към момента се считат за много нишов артикул, само че наподобява, че производителите стартират да ги популяризират по целия свят. Republic of Gamers на ASUS неотдавна се появи на интернационалните пазари, в това число и в Съединени американски щати. Сега и Xiaomi наподобява е подготвена да направи същото (без пазара в САЩ). Страницата, отдадена на Black Shark, отбелязва, че апаратът ще се появи в Европа през идните дни. За страдание, има действителен късмет това да не е гейминг телефонът, който потребителите са очаквали.
Xiaomi към този момент има два гейминг телефона в своето CV. Първият – Black Shark – и неотдавна оповестения Black Shark Helo. До известна степен последният е може би това, към което Xiaomi се стремеше през цялото време. Но не това ще получат европейските консуматори.

Вместо това, те ще имат съмнителната част да купят първия Black Shark, който не е чак толкоз неприятен, като се замислим. Телефонът е екипиран със Snapdragon 845 чипсет, 6 или 8 GB RAM, 64 или 128 GB място за предпазване. Екранът е 5,99 инча, имаме и двойна 12 MP и 20 MP камери на гърба. Освен това получавате по желание и индивидуален контролер за физическа игра.

Това, което купувачите няма да получат, е опцията от 10 GB RAM, която идва единствено с версията Helo, нито двойните контролери, достъни още веднъж единствено за нея.

Tелефонът ще се появи на пазара на 16 ноември. Xiaomi към момента не е оповестила локалните цени, само че цената, на която се продава в Китай, се равнява на почти 380 EUR.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР