Смартфоните BlackBerry може вече да не са толкова популярни колкото

...
Смартфоните BlackBerry може вече да не са толкова популярни колкото
Коментари Харесай

BlackBerry представи първия си телефон с двойна камера

Смартфоните BlackBerry може към този момент да не са толкоз известни колкото преди няколко години, само че към момента се борят за внимание. Сега марката е благосъстоятелност на китайската компания TCL, която продължава да го развива. Тя показа и новия модел - BlackBerry Key2.

Motorola показа модулния смарт телефон Z3 Play

Кои са новостите в iOS 12, която Apple приготвя за есента

Телефонът ще коства към 650 евро, което го слага във високия клас, паралелно с най-хубавите модели на Apple, Samsung, LG, Huawei и други Key2 счита, че ще притегли феновете на класическия дизайн на BlackBerry, който е осъвременен и усъвършенстван.

Увеличава се ползата към евтините смарт телефони

Android P ще е най-мащабният ъпдейт от години

Смартфонът резервира класическата хардуерна клавиатура под екрана, която направи BlackBerry толкоз известни. Той е и първият модел на BlackBerry с двойна камера, като има и нова функционалност - Speed Key - бутон, който се намира в долния десен ъгъл на клавиатурата.

Speed Key разрешава на потребителя да си направи бързи клавишни комбинации с този бутон и друго копче на клавиатурата. Тези комбинации могат да са за най-различни функционалности в телефона или за стартиране на несъмнено приложение. Общо може да се създадат 52 такива комбинации. Освен това Speed Key разрешава тези комбинации да се задействат когато и да е без значение каква функционалност или приложение се употребяват в дадения миг.

Key2 има усъвършенствана клавиатура, като бутоните са малко по-високи и имат подсветка. Бутонът за период е и с вграден датчик за пръстов отпечатък.

Microsoft сближава Windows 10 с Android и iOS

Nokia възражда и класиката 8110

Над клавиатурата има 4,5-инчов екран с резолюция 1620х1080, 434PPI. Смартфонът има процесор Snapdragon 660 на Qualcomm, 6GB RAM и 64GB вградена памет, като ще има и версия със 128GB. Корпусът е алуминиев с покритие срещу хлъзгане в ръката.

Камерата на гърба е двойна, като има два 12МР датчика, като единия е по-голям, а другият - по-чувствителен на светлина. Камерата начело е 8МР. Key2 резервира и класическия жак за слушалки, има и слот за microSD карти до 256GB. Вградената батерия е с потенциал 3500mAh, като съгласно TCL това е задоволително за два дни работа без презареждане. Има и режим, който учи навиците на потребителя и му предлага по кое време да зареди устройството си, с цел да не остане без сила по средата на деня.



Key2 употребява Android 8.1 Oreo за своя операционна система. Тя има цялостен достъп до Гугъл Play Store, месечни обновления на сигурността и спомагателни приложения за работливост и сигурност от BlackBerry. Телефонът идва и с конфигуриран Firefox Focus - браузър, който слага отбраната на персоналните данни преди всичко.

Huawei нападна висшата лига при смарт телефоните с новия P20

Гугъл прибавя образна търсачка към Android

TCL споделя, че продажбите на Key2 стартират още този месец в няколко страни. От юли т.г. телефонът би трябвало да е наличен в целия свят.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР