Смартфони, фитнес уреди, скутери и редица други продукти са достъпни

...
Смартфони, фитнес уреди, скутери и редица други продукти са достъпни
Коментари Харесай

До 50% отстъпка в Geekbuying за Свети Валентин

Смартфони, фитнес уреди, скутери и редица други артикули са налични на понижени цени по случай празника в един от най-големите онлайн магазини в света

Отстъпките в онлайн магазина GeekBuying за Свети Валентин доближават 50%

„ Денят на влюбените ”, прочут още като „ Свети Валентин ”, предизвика онлайн търговците на електроника да понижат още повече цените в тези сложни за бизнеса времена. Предлагат се най-различни артикули с отстъпки, достигащи до 50% в навечерието на 14 февруари.

Специална секция в онлайн магазина Geekbuying предлага необятно многообразие от артикули за дарове във връзка „ Деня на влюбените ”. В рамките на акцията Valentine’s Day търговецът е оповестил отстъпки до 50% от регулярните цени. Тук ще намерите смарт телефони, смарт часовници, дронове, фитнес уреди, ТВ плъгини, електрически колела и скутера, аксесоари и доста други.

Кампанията включва раздели за „ всички ”, „ за нея ” и „ за него ”, както и ценово-ориентирани оферти. Търсенето е улеснено по диапазони на цените – до $25, от $25 до $50, от $50 до $100 и от $100 нагоре. Нови консуматори на онлайн магазина могат да се възползват от ваучър за спомагателна отстъпка от 2%.

Прави усещане, че огромна част от продуктите се доставят от европейски хранилища. Това допуска платени мита, само че нормално тези доставки включват транспортни разноски, въпреки и неголеми.

Ето няколко забавни продукта, подобаващи за дарове и за купувачи, които се доверяват на марката като поръчител за качеството:

Аудио колонката Tronsmart Element T6 Max обезпечава първокласен тон с мощ 60 вата

Безжичните аудиоколонки станаха доста съвременни в последно време, защото ни разрешават да си организираме празненство на всички места с музика от смарт телефона. Сред най-хубавите оферти на пазара е Tronsmart Element T6 Max – това е Bluetooth 5.0 колонка с респектираща мощ от 60W и качество, обезпечено от технология SoundPulse, способна да възпроизвежда музика в продължение на 20 часа, като с изключение на е това е съвместима с известни гласови помощници като Гугъл Assistant, Siri и Cortana.

Можете да купите колонката тук: Tronsmart Element T6 Max – на цена от $99,99, с доставка от европейски склад (за $2,08).

Фитнес машината WalkingPad C1 ще ни държи непрекъснато във форма

Много подобаващ подарък за Свети Валентин би бил и един фитнес апарат, изключително за хората, които се стремят непрекъснато да са в добра форма. Такъв да вземем за пример е Xiaomi WalkingPad C1 Fitness Walking Machine – както подсказва името, това е електрическа фитнес машина за вървене, която е сгъваема за комфортно преместване и предпазване, а също така е съпроводена от мобилно приложение за надзор на индикаторите, дистанционно управление и два режима – за начинаещи и напреднали.

Можете да купите фитнес машината тук: Xiaomi WalkingPad C1 Fitness Walking Machine – на цена от $318,99, с доставка от Европа (за $14,90).

Huawei Honor 7a е наличен, моден и функционален смарт телефон

Излишно е да споделяме, че смарт телефонът е измежду най-желаните дарове. А какво по-хубаво от това, когато е и от водещ производител на пазара. На преференциална цена се предлага моделът Huawei Honor 7A – това е устройство с 5,7-инчов HD екран 1440х720 пиксела, изпълнено в наследник цвят, с мощен осемядрен процесор Snapdragon 430, допълнен от 2GB оперативна памет и 32GB непрекъсната памет, с двойна задна камера 13,0MP+2,0MP и работещ под ръководство на операционна система Android 8.0.

Можете да купите марковия смарт телефон тук: Huawei Honor 7A – на цена от $99,99, с доставка от Хонконг и без транспортни разноски.

Изисканият Xiaomi AMAZFIT GTR е желан подарък

Разбира се, подобаващ подарък за Деня на влюбените, е и един влиятелен смарт часовник. Какво ще кажете за Xiaomi AMAZFIT GTR, един от най-търсените на пазара. Моделът има ослепителен 1,2-инчов AMOLED екран и е водоустойчив по стандарта 5ATM, поддържа 12 спортни режима, GPS и Glonass навигация и е кадърен да следи непрестанно сърдечния темп, наред с редица други благоприятни условия.

Можете да купите изискания смарт часовник тук: Xiaomi AMAZFIT GTR – на цена от $126,99 при доставка от Германия (за $11,45) с DHL Express.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР