Смартфонът впечатлява с елегантен дизайн, мощен процесор, памет и батерия,

...
Смартфонът впечатлява с елегантен дизайн, мощен процесор, памет и батерия,
Коментари Харесай

A1 стартира продажбите на новия Huawei P Smart

Смартфонът впечатлява с грациозен дизайн, мощен процесор, памет и батерия, и функционалности с изкуствен интелект

А1 започва продажбите на новия Huawei P Smart (2019). Смартфонът се предлага в два цвята – черно и градиентно синьо, и може да бъде закупен както онлайн на a1.bg, по този начин и в магазините на А1 за 11,99 лв. на месец или 199,99 лв. в брой с абонаментен проект A1 ONE Unlimited 5XL.

Huawei P Smart (2019) се отличава с усъвършенстван дизайн по отношение на предходната си версия, като има по-голям 6.21-инчов FHD+ екран с минималистично пространство за селфи камерата вид „ капка ”. Всичко това се съчетава с закривен 3D корпус с лъскава конструкция, тъничък и грациозен профил. На гърба на смарт телефона се намират интуитивният датчик за пръстови отпечатъци и двойната AI камера.



Основната камера на P Smart (2019) е двойна и включва такава с 13MP датчик и отвор на блендата от f/1.8, която се комбинира с спомагателна 2MP камера за повече дълбочина на фрагмента. Двойната АI камера може да разпознава обекти в действително време с идентификация до 500 подиуми и сегментация в 22 категории. Друга функционалност на камерата е AI селфи актьор, с която предната 16MP камера на устройството може да разпознава 8 неповторими селфи подиуми и да усъвършенства фотосите в действително време. Потребителите могат да се възползват и от функционалност за лицево различаване. Атрактивна е и функционалността HiVision, с помощта на която камерата разпознава туристически забележителности и типа и калориите на сниманата храна.



P Smart (2019) работи с осемядрен HiSilicon Kirin 710 процесор, с 12-нанометрова архитектура, която дейно намалява потреблението на сила. Графичният процесор е Mali-G51 MP4, който в комбиниране с GPU Turbo технологията на процесора доста усъвършенства цялостната графична обработка, предоставяйки чудесно гейминг преживяване. Оперативната памет на смартфонa e 3 GB, а паметта за предпазване е 64 GB, като потребителите имат опция да слагат и спомагателна карта памет до 512 GB, употребявайки втория хибриден слот за SIM карти. P Smart (2019) се зарежда от мощната 3400 mAh батерия с функционалност за бързо зареждане.

Смартфонът работи с най-новата софтуерна версия на Android – 9.0 Pie в композиция с последния интерфейс от Huawei – EMUI 9.0, предлагащи по-голяма продуктивност, улеснение и нови функционалности.

Партньорска обява!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР