Смартфонът вече съчетава няколко устройства, казва шефът на AppleРолята на

...
Смартфонът вече съчетава няколко устройства, казва шефът на AppleРолята на
Коментари Харесай

Тим Кук обясни защо поскъпва iPhone

Смартфонът към този момент съчетава няколко устройства, споделя шефът на Apple

Ролята на iPhone в живота на хората се е нараснала доста, счита Тим Кук

Apple систематично повишава цените на новите си смарт телефони, макар упованията на мнозина за по-достъпни устройства. Компанията като че ли тества опциите на пазара и този опит към този момент е сполучлив.

Миналата година Apple пусна юбилейния iPhone X на цени, започващи от $1000, а други играчи на пазара последваха образеца й със скъпи устройства. По-рано този месец компанията от Купертино подвигна още по-високо летвата с модела iPhone XS Max с 512 GB, който коства $1449 на пазара в Съединени американски щати.

Оказа се, че почитателите на Apple са склонни да платят сходна цена за един смарт телефон. Първата партида на Phone XS Max с 512GB беше разпродадена в Съединени американски щати единствено за един ден.

Вероятно мнозина се чудят за какво iPhone е толкоз безценен. На този въпрос дава отговор шефът на компанията Тим Кук в изявление за японската медия Nikkei. Според него, актуалните смарт телефони са станали доста по-функционални – един смарт телефон в този момент сплотява няколко устройства.
още по тематиката
Освен това CEO-то на Apple акцентира, че „ ролята на iPhone в живота на хората се е нараснала доста “. Съдейки по думите на Тим Кук, може да се допусна, че и отсега нататък компанията ще покачва цените на новите флагмани iPhone.

Известна разтуха за запалените фенове на американския бранд, които не могат да си разрешат флагман от Apple, са новите модели iPhone XR или предходни версии като iPhone 7 и iPhone 8, които костват под 1000 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР