Смартфонът в момента е най-полезната придобивка за един пътник. Huawei

...
Смартфонът в момента е най-полезната придобивка за един пътник. Huawei
Коментари Харесай

Пътуването изисква отделянето на много време, но зареждането на телефона вече не

Смартфонът сега е най-полезната облага за един пасажер. Huawei P10, който е 7 мм тъничък и тежи едвам 145 грама, има всичките нужни за пътешестване функционалности - навигация, приложения, които наблюдават физическата интензивност и изминатия маршрут, камера с високо качество, достъп до виртуални гидове и обществени медии, където можем незабавно да публикуваме фотоси и усещания от нашето пътешестване. За да се възползваме от тези улеснения би трябвало само да се сме сигурни, че батерията на смарт телефона няма да се изтощи. Зарядното за кола на Huawei идва на помощ тук и макар дребния си размер, неговата мощ по нищо не отстъпва на обичайните зареждащи устройства, които се включват към контакт на стената.

Скоростта и сигурността на зареждането имат главно значение

Бързото зареждане е една от най-полезните функционалности, която е част от смарт телефоните на Huawei. Тя разрешава да заредите телефона си за доста малко време и след това той да работи доста часове. Това разкрива изцяло нови благоприятни условия. Смартфонът може да бъде зареждан освен преди да тръгнем от у дома (или освен вечер до момента в който спим например), само че и когато сме на открито. Спокойно можем да заредим телефона съвсем напълно, а освен с няколко % в което и да е заведение или до момента в който пием кафе. Huawei създаде личен стандарт и това е SuperCharge технологията за супер бързо зареждане. Смартфонът се зарежда доста по-бързо без да прегрява, както се случва при устройствата на други производители. Huawei реализира това с помощта на по-ниското напрежение с по-висок токов интензитет, заради което токът не би трябвало да се преобразува в смарт телефона, с цел да подхожда на напрежението на батерията.
За да може SuperCharge да е безвреден, компанията проектира 5 разнообразни точки на премерване, където 3 параметъра биват непрекъснато следени - напрежение, активност и температура. Това дава общо 15 самостоятелни една от друга ограничения за сигурност по време на зареждането. SuperCharge зарядното комуникира със смарт телефона посредством протокола Smart Charge, което значи, че и двете имат специфични електронни устройства, които управляват процеса на зареждане. Необходим ни е и порт за USB C, който ще ни разреши по едно и също време да зареждаме с 5А напрежение и да поддържаме връзката сред зарядното устройство и смарт телефона.

Докато пътуваме - единствено SuperCharge

Всеки, който е употребявал навигацията на смарт телефона в колата на дълъг път знае, че устройството би трябвало непрекъснато да се зарежда. Активният GPS и непрекъснато включеният екран са двете най-изтощаващи за батерията функционалности, а въпреки всичко желаеме, когато пристигнем до нашата дестинация, да можем да създадем фотоси и да ги споделим незабавно с нашите другари.

Тук на помощ идва зарядното за кола, което още веднъж поддържа технологията за супер бързо зареждане на Huawei. Въпреки общоприетия си размер, зарядното идва с два USB врата и поддържа и двата стандарта за бързо зареждане: Quick Charge и Huawei SuperCharge. Зарядното за автомобил дава опция за бързо и дейно зареждане на Huawei P10 по време на път. Освен това, устройството разрешава по едно и също време да се зарежда и друго устройство, което е включено към втория USB порт. Зарядното за кола ще ни бъде комфортно на всички места, където намерим излаз за запалка, като да вземем за пример в лодка или каравана.

Със SuperCharge, дали при общоприетите зарядни или тези за кола, можем да сме спокойни, че батерията на Huawei P10 няма да се изтощи даже и да забравим да го заредим, преди да тръгнем на път. Независимо дали става дума за екскурзия в планината или пътешестване с велосипед, приложения като STRAVA или Endomondo ще записват пътуването ни, ще изчислят изгорените калории и ще запомнят пътя изминат посредством GPS-а като тип спомен. Заредената на 100% батерия разрешава дълги часове потребление на GPS навигацията и правенето на фотоси и видео от пътуването.

Дори и по-екстремните туристи, които се разхождат в продължение на доста дни без достъп до първокласно настаняване, ще оценят бързото зареждане. Смартфонът може да бъде зареден, да вземем за пример, по време на дълъг преход с каяк или разходка в планината или когато спрете да хапнете в някой ресторант. Трябва ви единствено половин час, с цел да заредите и да продължите с разходката.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР