Смартфонът Samsung Galaxy J4 (2018) с производствен индекс SM-J400F бе

...
Смартфонът Samsung Galaxy J4 (2018) с производствен индекс SM-J400F бе
Коментари Харесай

Samsung Galaxy J4 е готов за анонс

Смартфонът Samsung Galaxy J4 (2018) с индустриален показател SM-J400F бе тестван в бенчмарка GeekBench, с помощта на което станаха известни неговите механически характерности.
Смартфонът е от ниския ценови клас и не предлага изключително мощен хардуер. Samsung Galaxy J4 (2018) се базира на системата-върху-чипа Exynos 7570 с 4 процесорни ядра с тактова периодичност 1,4 GHz. Налични са 2 GB оперативна памет.



Мощността на смарт телефона е задоволителна за базови задания – диалози, чат, сърфиране в интернет, четене на книги, слушане на музика и така нататък Интересното е, че новият смарт телефон Galaxy J4 (2018) ще се продава с авансово конфигурираната операционна система Android 8.0 Oreo и ще поддържа най-новия програмен продукт.

Няма друга информация за това мобилно устройство, а пазарните анализатори допускат, че корпусът ще е железен, ще има Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 и A-GPS, NFC модули за безжична връзка, както и USB Type-C порт, какъвто имат всички смарт телефони от семейството Galaxy J. Според предварителна информация, телефонът ще бъде обявен през месец май или юни тази година.

Всяка година Samsung показва десетки смарт телефони, като най-евтините са от Galaxy J. На по-високо равнище са устройствата Galaxy A и Galaxy C, а флагманите са Galaxy S и Galaxy Note.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР