Смартфонът OUKITEL C15 Pro, базиран на MT6761 излезе на глобалния

...
Смартфонът OUKITEL C15 Pro, базиран на MT6761 излезе на глобалния
Коментари Харесай

OUKITEL C15 Pro+: смартфон с 3 GB RAM, 32 GB ROM и цена едва $75

Смартфонът OUKITEL C15 Pro, основан на MT6761 излезе на световния пазар през месец февруари тази година, а в този момент OUKITEL ще показа на пазара усъвършенствания C15 Pro+ с цена единствено $75. Това е още едно прелестно допълнение на С серията смарт телефони на OUKITEL. В новия C15 Pro+ са направени усъвършенствания в спецификациите, без да има нарастване на цената. Телефонът C15 Pro+ се чака да стане огромен шлагер при смарт телефоните от начално равнище.

 C15 Pro+

OUKITEL C15 Pro+ е оборудван с 6,088-инчов екран с капкообразен разрез за предната камера и съответствие на страните 19:9. Екранът е предпазен със закаленото стъкло марка Asahi glass 2 и заема 85,5% от площта на предния панел. Смартфонът се базира на по-бързата система върху чипа MediaTek MT6761 с четири процесорни ядра, работещи с тактова периодичност 2 GHz. Другата разлика от предходния C15 Pro е увеличената памет – 3 GB оперативна памет и 32 GB флаш-диск. Увеличаването на RAM и ROM освен дава опция за запазване на повече фотоси и музика, само че и усъвършенства многозадачната работа, и дава по-висока скорост и отмереност на интерфейса и на приложенията.



Основната камера е двойна, с резолюция 8+2 МР, а резолюцията на предната камера, сложена в капкообразния разрез е 5 МР. Отключването на OUKITEL C15 Pro може да стане както посредством скенера за пръстови отпечатъци на задния панел, по този начин и посредством различаване на лицето. Захранването се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 3200 mAh, задоволителен за един ден самостоятелна работа. Устройството работи под ръководството на операционната система Android 9.0 Pie. Предлагат се модели с черен, виолетов и преливащ цвят на корпуса.

Продажбите на C15 Pro+ са оповестени за началото на месец юли при цена $74,99. Но при предварителните продажби, OUKITEL ще предложи огромна отстъпка. Каква мислите, че би трябвало да е цената на този смарт телефон, с цел да се продава добре?
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР